Rolls-Royce Ghost Surfboard
Utrip mesta · mobilno

Ko se pripeljemo na plažo z običajnim avtomobilom, nam je običajna deska za ‘jezdenje’ valov povsem dovolj. A če se na plažo pripeljemo z enim izmed prestižnih lepotcev znamke Rolls-Royce, potrebujemo temu primerno tudi desko. In zdaj jo naposled le imamo!

Z vedno večjo poplavo raznih SUV-jev in avtomobilov za drugačen življenjski slog, so dodatki k tem avtomobilom postali že nekaj vsakdanjega. A kljub temu ni nihče od nas pričakoval avtomobila znamke Rolls-Royce, ki ima na strehi pritrjeno desko za jezdenje valov. Z njo so se pri Rolls-Royceu podali na obalo mediteranskega morja, da navdušijo okoliško ‘jet set’ populacijo.

Dva različna dogodka se bosta odvijala v francoskem Cannesu in v Marbelli, na andaluzijski obali. Tam bo mogoče videti razstavljena vozila Rolls-Royce, unikatni model Ghost pa bo na strehi nosil še bolj unikatno desko. Deska pripada eni izmed strank, ki si je lahko letos kupila avtomobil Rolls-Royce na enem izmed podobnih dogodkov v Cannesu. Desko so izdelali v Veliki Britaniji iz več vrst lesa, kot so ameriški oreh, valoviti gorski javor, breza in še nekaj drugih. V dolžino meri 279 centimetrov, njena ‘plavut’ pa je narejena iz 24 karatnega zlata. S tako unikatno desko se bodo tudi najbolj petični lastniki prestižnih lepotcev z veseljem predajali valovom eksotičnih plaž.

Galerija slik – Rolls-Royce Surfboard

Rolls-Royce Ghost SurfboardOdpri galerijo
Hitch Hotel Hitch Hotel: prva raztegljiva počitniška prikolica brez koles na svetu Cosmic Motors Cosmic Motors Galaxion: avtomobil znanstvene fantastike Harley-Davidson LiveWire Harley-Davidson LiveWire: nova doba za Harley-Davidson OTAM 85 GTS OTAM 85 GTS: edinstvena jahta, ki jemlje sapo · · · ·