samsung galaxy a
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Družini pametnih telefonov Samsung Galaxy A sta se pridružila najnovejša člana, Galaxy A71 in Galaxy A51, ki sta zasnovana tako, da vključujeta najnovejše inovacije ter uporabnikom nudita izjemne izkušnje.

Pametna telefona Samsung Galaxy A71 in Galaxy A51 odlikuje zmogljiva baterija, ki bo vedno v koraku z vašim aktivnimi življenjskih slogom, pametnejša kamera, ki vam bo pomagala zajeti svet, kot ga vidite, in brezkončni O-zaslon, ki omogoča popolno vizualno izkušnjo.

Napredne izkušnje s kamero

Samsung Galaxy A71 in Galaxy A51 bosta s štirimi kamerami zajela tiste trenutke v življenju, ki so vam najbolj pomembni. Galaxy A71 in Galaxy A51, z glavno, ultraširoko, makro in globinsko kamero, omogočata, da posnamete osupljive posnetke z vsemi podrobnostmi.

Galaxy A71 ima glavno kamero s 64 MP, Galaxy A51 pa vključuje glavno kamero z 48 MP. Ultraširoka kamera omogoča 123-stopinjsko vidno polje, s čimer lahko na posnetkih zajamete skoraj vse, kar vidijo vaše oči, makro kamera pa omogoča fokus na podrobnostih izbranega predmeta. Z globinsko kamero in funkcijo sprotnega ostrenja pa lahko zameglite ozadje ter prilagodite globino polja za čudovite umetniške posnetke.

Snemanje visokokakovostnih videoposnetkov

S funkcijo superstabilnosti lahko na profesionalnem nivoju posnamete skoraj vsa svoja doživetja. Superstabilnost odstranjuje tresenje, ne glede na to, ali snemate premikajoče se stvari, ali se premikate vi. Tudi, ko hodite ali tečete za svojimi hišnimi ljubljenčki omogoča zajetje vsakega trenutka.

Izjemna vizualna izkušnja

Tako Galaxy A71 kot tudi Galaxy A51 nudita brezkončni O-zaslon Super AMOLED, od roba do roba. Nova pametna telefona, z zaslonoma velikosti 17,02 centimetra in 16,51 centimetra, nudita izjemno uporabniško izkušnjo. Pozabite na svet okoli sebe in si oglejte svojo najljubšo oddajo na enem največjih zaslonov pri Samsung pametnih telefonih doslej.

Ostanite povezani dlje časa

Galaxy A71 in Galaxy A51 imata 4.500 mAh in 4.000 mAh bateriji, ki vam bosta omogočili uporabo pametnega telefona čez cel dan. Z zmogljivostmi hitrega polnjenja s 25 in 15 W se pametna telefona hitro polnita in sta skoraj takoj pripravljena za ponovno uporabo. Oba pametna telefona vključujeta številne napredne funkcije, vključno z varnostno platformo Samsung Knox.

Galerija: Samsung Galaxy A71 in A51

Samsung Galaxy A51Odpri galerijo

Nova Galaxy Note10 Lite in Galaxy S10 Lite CES 2020: Samsung predstavil najcenejša premium telefona, Galaxy S10 Lite in Note10 Lite shutterstock_1023321877 Kako izbrati pravi pametni telefon v letu 2020? kyloheagal-1280x720 Samsung z Galaxy Note10+ Star Wars prestopil na temno stran Xiaomi Mi Note 10 Xiaomi Mi Note 10: pametni telefon z najostrejšo kamero na svetu · · ·