Samsung Galaxy A71 in Galaxy A51: štiri kamere, brezkončni O-zaslon in zmogljiva baterija

Družini pametnih telefonov Samsung Galaxy A sta se pridružila najnovejša člana, Galaxy A71 in Galaxy A51, ki sta zasnovana tako, da vključujeta najnovejše inovacije ter uporabnikom nudita izjemne izkušnje.

Pametna telefona Samsung Galaxy A71 in Galaxy A51 odlikuje zmogljiva baterija, ki bo vedno v koraku z vašim aktivnimi življenjskih slogom, pametnejša kamera, ki vam bo pomagala zajeti svet, kot ga vidite, in brezkončni O-zaslon, ki omogoča popolno vizualno izkušnjo.

Napredne izkušnje s kamero

Samsung Galaxy A71 in Galaxy A51 bosta s štirimi kamerami zajela tiste trenutke v življenju, ki so vam najbolj pomembni. Galaxy A71 in Galaxy A51, z glavno, ultraširoko, makro in globinsko kamero, omogočata, da posnamete osupljive posnetke z vsemi podrobnostmi.

Samsung Galaxy A71
Samsung Galaxy A71

Galaxy A71 ima glavno kamero s 64 MP, Galaxy A51 pa vključuje glavno kamero z 48 MP. Ultraširoka kamera omogoča 123-stopinjsko vidno polje, s čimer lahko na posnetkih zajamete skoraj vse, kar vidijo vaše oči, makro kamera pa omogoča fokus na podrobnostih izbranega predmeta. Z globinsko kamero in funkcijo sprotnega ostrenja pa lahko zameglite ozadje ter prilagodite globino polja za čudovite umetniške posnetke.

Snemanje visokokakovostnih videoposnetkov

S funkcijo superstabilnosti lahko na profesionalnem nivoju posnamete skoraj vsa svoja doživetja. Superstabilnost odstranjuje tresenje, ne glede na to, ali snemate premikajoče se stvari, ali se premikate vi. Tudi, ko hodite ali tečete za svojimi hišnimi ljubljenčki omogoča zajetje vsakega trenutka.

Izjemna vizualna izkušnja

Tako Galaxy A71 kot tudi Galaxy A51 nudita brezkončni O-zaslon Super AMOLED, od roba do roba. Nova pametna telefona, z zaslonoma velikosti 17,02 centimetra in 16,51 centimetra, nudita izjemno uporabniško izkušnjo. Pozabite na svet okoli sebe in si oglejte svojo najljubšo oddajo na enem največjih zaslonov pri Samsung pametnih telefonih doslej.

Samsung Galaxy A51
Samsung Galaxy A51

Ostanite povezani dlje časa

Galaxy A71 in Galaxy A51 imata 4.500 mAh in 4.000 mAh bateriji, ki vam bosta omogočili uporabo pametnega telefona čez cel dan. Z zmogljivostmi hitrega polnjenja s 25 in 15 W se pametna telefona hitro polnita in sta skoraj takoj pripravljena za ponovno uporabo. Oba pametna telefona vključujeta številne napredne funkcije, vključno z varnostno platformo Samsung Knox.

Galerija: Samsung Galaxy A71 in A51

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!