Foto 5_Galaxy A80
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Novi pametni telefon Samsugn Galaxy A80 je ustvarjen za obdobje, kjer se vse dogaja v živo. Tako prinaša navdušujoče inovacije: očarljiv zaslon, ki je skorajda brez okvirja, prvo Samsungovo revolucionarno vrtljivo kamero in inteligentno baterijo.

Uporabniki si vedno bolj želijo pristnejše in pomenljivejše interakcije. In novi pametni telefon Samsung Galaxy A80 je oblikovan prav za tovrstne digitalne navdušence, torej tiste, ki si želijo interakcije, igro in deljenje vsebin v trenutku.

Uporabniki lahko s prvim Samsungovim brezkončnim zaslonom in vrtljivo kamero uživajo v neoviranem pogledu. Galaxy A80 se ponaša s 17,01-centimetrskim (6,7-palčnim) zaslonom FHD+ Super AMOLED in z zvokom Dolby Atmos. Slednji omogoča, da se s slušalkami ali Bluetooth zvočniki prepustijo zvoku, ki ga prinaša 360-stopinjska izkušnja.

Prva Samsungova vrtljiva kamera uporabnikom omogoča brezskrbno zajetje celotnega sveta. Tri kamere se samodejno izbočijo iz zadnjega dela telefona in se zavrtijo v trenutku, ko uporabnik v aplikaciji za kamero izbere način Selfie (sebek). Uporabniki lahko z glavno kamero z 48 MP ujamejo živahne posnetke tako podnevi kot ponoči, 3D-globinska kamera s funkcijo Live Focus video pa odčitava izmere in globine objektov. Seveda je tukaj še ultraširoka kamera, ki je dovolj močna, da ujame vse tisto, kar ima v vidnem polju. Samsung Galaxy A80 je opremljen tudi z načinom Super Steady video, ki omogoča zmanjševanje tresenja pri zajemanju videoposnetkov ter z dodatnimi inteligentnimi funkcijami kamere, kot sta funkcija Optimizator prizorišč ter funkcija Zaznavanje nepopolnosti, ki samodejno opozori na fotografske napake.

Baterija Galaxy A80 s kapaciteto 3.700 mAh in izjemno hitrim polnjenjem z zmogljivostjo 25 W omogoča, da so uporabniki povezani dlje časa. Vključuje tudi inteligentno baterijo, ki prepozna rutino in vzorec uporabe aplikacij ter tako optimizira porabo telefona.

Samsung Galaxy A80 se ponaša tudi s funkcijo za izboljšanje zmogljivosti (boljše delovanje in hitrejše odpiranje apliakcij), s pomočnico Bixby (na podlagi vzorcev uporabnika avtomatizira vsakodnevna opravila in aplikacije) in funkcijo Samsung Knox (varuje telefon od trenutka, ko ga vklopite in omogoča Samsung Pass).

Galaxy A80 je na voljo v treh barvnih odtenkih: zlati, beli in črni. Zlata barva vključuje odtenke roza barve, medtem ko belo različico bogatijo modri odtenki – barve se spreminjajo glede na smer in odsev svetlobe.

Galerija – Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80Odpri galerijo

samsung-cover Samsung Galaxy S10+: Pametni telefon, ki preprosto zamenja fotoparat Galaxy-A70_Lifestyle-KV_combo_blackbluewhite_2P Samsung Galaxy A70: izstopajte in ostanite povezani Huawei P30 Pro Huawei P30 Pro: kruha in iger cover-vivo-apex Vivo Apex 2019: 5G prihodnost je brez zarez in gumbov · ·