galaxy-note9_camera_front_bg_img
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Samsung s svojim paradnim pametnim telefonom ne pusti dihati konkurentom in ponuja odlično izbiro za vse tiste, ki želijo od svojega telefona preprosto več. Zdi se nam, da je prav Samsung Galaxy Note9 tisti telefon, ki bo v celoti izpodrinil vaš prenosni računalnik ter tako postal vaša edina tehnološka igrača.

V njem se skriva toliko raznovrstnih funkcij, da smo vam ga preprosto morali predstaviti. Vsekakor telefon meseca in med telefoni z Androidom sam vrh letošnje bere novosti na trgu pametnih telefonov.

Dvojna kamera: tako kot človeško oko

Dvojna zaslonka se prilagodi kakor človeško oko in ustvarja osupljive posnetke tako podnevi kot ponoči. Hkrati pametno prepozna, kaj vidite, ter optimizira barve nastavitve, kot so kontrast, temperatura beline, osvetlitev, oziroma »program fotografiranja« prilagodi glede na video. Hkrati zaznava tudi mežikanje in zamegljenost ter vas opozori, ko ustvarite fotografijo s pomanjkljivostjo, ter vam tako pomaga ustvariti boljše posnetke. Kamera se ponaša z ločljivostjo 12 MP in 2-kratno optično povečavo. Teleobjektiv in širokokotni objektiv delujeta skupaj za snemanje celotnih prizorov tudi pri povečavi, z njima pa lahko ustvarite tudi modne bokéh portrete. Ostre fotografije med drugim omogoča dvojna optična stabilizacija slike, ki zagotavlja odlične posnetke tudi pri tresenju kamere. Odlično tudi za navdušene videografe, ki lahko ustvarjajo počasne videoposnetke z do 960 sličic na sekundo.

S pen pisalo: čarovniška paličica za kreativce

Popolnoma novo S Pen pisalo se zdaj ponaša z zmogljivo tehnologijo Bluetooth, ki vam s pritiskom na gumb omogoča nadzor vaše kamere, predstavitev in aplikacij, ne da bi se pri tem dotaknili telefona. Med risanjem, pisanjem je pisalo S Pen, zahvaljujoč svoji tanki konici in 4096 stopnjam pritiska, intuitivno in naravno kakor svinčnik na papirju. Odlično za vse kreativce in umetniške duše.

Dvojni SIM: za osebno in službeno številko

Galaxy Note9 podpira dve SIM-kartici, zaradi česar imate lahko dve različni številki in dva LTE podatkovna paketa v eni napravi. Nastavite službeni in osebni račun ali dodajte drugo SIM-kartico, da na poti tako doma kot na tujem ostanete povezani. In ko ne potrebujete dodatne SIM-kartice, lahko za še več pomnilniškega prostora uporabite microSD-kartico. Tako preprosto!

Odporen proti vodi in prahu

Vsakomur se je že zgodilo, da je po nesreči zmočil svoj telefon. Kar lahko za veliko telefonov pomeni bridki konec. Pri Galaxy Note9 pa so poskrbeli, da je naprava zatesnjena od znotraj navzven in tako se pametni telefon ponaša z najvišjim certifikatom odpornosti proti vodi in prahu – IP68. Deluje tudi po 30-minutni potopitvi v vodo do globine 1,5 metra.

Velika baterija: cel dan brez težav

Pustite baterije in kable doma, ker so pri Samsungu poskrbeli za zares veliko baterija z zmogljivostjo 4000 mAh. Ta lahko zdrži ves dan ob samo enem polnjenju. Ko pa jo izpraznite, jo boste lahko napolnili s hitrim in priročnim brezžičnim polnjenjem. Svojega Galaxy Note9 vam tako ni treba nikamor priključiti. Telefon le odložite na brezžični polnilnik in že ste naredili vse, kar je treba.

Odličen ekosistem: Note9 ima dobro družbo

Poleg množice dodatkov, kot so brezžična polnilna naprava ali pa različni zaščitni ovitki pametnega telefona Galaxy Note9, mu družbo dela nekaj izjemno inovativnih izdelkov, kot so brezžične slušalke Gear IconX, ki so veliko več kot le brezžične slušalke, saj so lahko kar vaša prenosna glasbena knjižnica, naprava za spremljanje telesne pripravljenosti in celo osebni trener. Seveda se temu pridružuje tudi Samsung Galaxy Watch. 

Samsung DeX: Note9 je lahko vaš edini računalnik

Samsung DeX omogoča, da telefon uporabite kot namizni računalnik, pri čemer uporabite samo en kabel. Tako si lahko delovno okolje ustvarite kjerkoli. Samsung DeX namreč omogoča vse, kar pričakujete od uporabe računalnika: velik zaslon, tipkovnico polne velikosti in miško. Telefon preprosto priklopite v zunanji zaslon in že lahko uporabljate aplikacije, pregledujete dokumente ter gledate videe prek vmesnika kot v računalniku. Le da bo novi Galaxy Note9 morebiti celo boljši od vašega starega računalnika.


homekv-crown-color2-pc Superzmogljiv Samsung Galaxy Note 9 je tukaj! cover Tukaj sta Samsung Galaxy S9 in Samsung Galaxy S9+! 0020896_samsung-galaxy-s9-pre-order-now-get-freebies-worth-rm800 9 razlogov, zakaj je Samsung Galaxy S9 tako poseben samsung-a9 Samsung Galaxy A9: s štirimi kamerami pokrije vse fotografske priložnosti · ·