Foto_Samsung Galaxy S9 in S9+_spremenite vsakodnevne trenutke v nekaj posebnega (1)
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Letošnji trendi fotografiranja s pametnimi telefoni narekujejo več akcije. Kar pomeni, da morajo biti fotografije popolne v vseh pogledih in izostritev podrobnosti na fotografijah brezkompromisne.

S Samsung Galaxy S9 in S9+ boste zdaj lahko brezskrbno uživali v fotografiranju in vsak trenutek spremenili v nekaj posebnega, saj Samsung Galaxy S9 in S9+ prinašata povsem nova doživetja z najboljšo kamero, ki kljubuje tudi tistim trenutkom, ko vas malce premetava in se vaš telefon trese. Ne glede na to, kaj delate in kje ste, so fotografije vseeno ostre zaradi optične stabilizacije slike (OIS).

Nova kategorija dvojne zaslonke, ki se prilagaja kot človeško oko, je sposobna samodejno preklapljati med različnimi pogoji osvetlitve – zato so fotografije vedno odlične, ne glede na svetlobo ali temo, dan ali noč.

Srečo je lahko ujeti, ko jo imaš s čim! Zato ujemite trenutke s Samsung Galaxy S9 in S9+ v čudovitem vijoličastem odtenku, katerih kamera upočasni čas in vsakodnevne trenutke spremeni v nekaj posebnega.


apple-091217-iphone-x-4114 Apple naj bi za 2020 drastično spremenil iPhone Huawei-P20-Pro Huawei P20, P20 Pro in P20 Lite: zmagovalni trojček ACTION-X3_ESPARON-4382-SCREEN Crosscall Action-X3: SUV na področju pametnih telefonov 0020896_samsung-galaxy-s9-pre-order-now-get-freebies-worth-rm800 9 razlogov, zakaj je Samsung Galaxy S9 tako poseben · · ·