Samsung Galaxy S9 in S9+: Več akcije, manj zamegljenosti

Letošnji trendi fotografiranja s pametnimi telefoni narekujejo več akcije. Kar pomeni, da morajo biti fotografije popolne v vseh pogledih in izostritev podrobnosti na fotografijah brezkompromisne.

S Samsung Galaxy S9 in S9+ boste zdaj lahko brezskrbno uživali v fotografiranju in vsak trenutek spremenili v nekaj posebnega, saj Samsung Galaxy S9 in S9+ prinašata povsem nova doživetja z najboljšo kamero, ki kljubuje tudi tistim trenutkom, ko vas malce premetava in se vaš telefon trese. Ne glede na to, kaj delate in kje ste, so fotografije vseeno ostre zaradi optične stabilizacije slike (OIS).

Posnemite izjemne fotografije tudi v mraku.
Posnemite izjemne fotografije tudi v mraku.

Nova kategorija dvojne zaslonke, ki se prilagaja kot človeško oko, je sposobna samodejno preklapljati med različnimi pogoji osvetlitve – zato so fotografije vedno odlične, ne glede na svetlobo ali temo, dan ali noč.

Srečo je lahko ujeti, ko jo imaš s čim! Zato ujemite trenutke s Samsung Galaxy S9 in S9+ v čudovitem vijoličastem odtenku, katerih kamera upočasni čas in vsakodnevne trenutke spremeni v nekaj posebnega.

Ujemite trenutke s Samsung Galaxy S9 in S9+ v čudovitem vijoličnem odtenku
Ujemite trenutke s Samsung Galaxy S9 in S9+ v čudovitem vijoličnem odtenku

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!