samsung-tv-slovenija-hbo-go-brezplacno-maj-junij-2020
V zraku · tehnologija

Veliko svojega prostega časa preživimo pred televizijskimi zasloni. Zato so v zadnjem času na priljubljenosti pridobile tudi različne storitve za pretočne vsebine. Pri nas je med najbolj uporabljenimi HBO GO, saj vključuje tudi slovenske podnapise ali sinhronizacijo vaših najljubših filmov in serij.

Samsung stremi k zagotavljanju izjemnih izkušenj, zato uporabnikom modelov Samsung QLED iz leta 2019 in 2020 podarja uporabo storitve HBO GO. Uporabniki lahko storitev vključijo med promocijskim obdobjem od 1. maja do 30. junija.

Z najpopolnejšo tehnologijo televizorjev do zdaj – s tehnologijo Samsung QLED – lahko uporabniki uživajo v vrhunski kakovosti slike ob gledanju svojih najljubših HBO-serij na HBO GO, kot sta na primer Pravi detektiv in Igra prestolov. Za še izjemnejšo izkušnjo pa bo poskrbel tudi kinematografski zvok, ki sledi gibanju vsakega prizora.

Uporabniki modelov Samsung QLED iz leta 2019 in 2020 se morajo za uporabo storitve HBO GO registrirati najkasneje 14 dni po nakupu televizorja. Prejeli bodo bon za vklop storitve HBO GO za obdobje 6, 9 ali 12 mesecev, odvisno od modela televizorja. Po aktivaciji bona bodo uporabniki lahko uživali v pestrem izboru več kot 300 serij in 850 filmov.

cover-2020-13-inch-MacBook-Pro Novi 13-palčni Macbook Pro (2020): švicarski nož mobilnih profesionalcev cover-kosilnica-robotizirana Najboljše robotske oziroma robotizirane kosilnice 2020 cover-amazon-bussines-kupi-listek-v2 Kako kot podjetje kupujemo v spletni trgovini Amazon in prihranimo do 40 odstotkov?! Cheil_Samsung_IHU_Wide_Models_v3 Preprosta rešitev za udobne bivalne temperature · · · · · ·