SDC19_6
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Medtem ko preklopni pametni telefon Galaxy Fold žanje pozitivna mnenja svojih uporabnikov, je Samsung že nakazal, v katero smer preklopnih telefonov se bo podal v prihodnje.

Samsung Galaxy Fold je po malce slabšem začetku naposled le našel svoje prve lastnike. Ti so z njim precej zadovoljni in ne gre se čuditi, da bodo prihajajoča leta v znamenju preklopnih pametnih telefonov. Želja po vedno večjem žepnem zaslonu je pač omejena na velikost žepa, zato je zložljiv telefon logična rešitev. Samsung pa že takoj po splovitvi telefona Galaxy Fold uporabnike draži z novim konceptom preklopnega telefona, ki se preklopi v drugi smeri kot Fold. Torej kot dobra stara Motorola Razr.

Ali bo to še ena naprava v liniji Fold ali mogoče celo pogled v prihodnost družine Galaxy S, se ne ve. Samsung ostaja skrivnosten tudi pri komponentah in izgradnji same naprave. Ve se le, da je trenutni cilj takšne preklopne naprave zmanjšati in jih narediti uporabnikom bolj prijazne. Prav je, da se proizvajalci intenzivno poigravajo z različnimi idejami. A vsaka sprememba zahteva nekaj časa, preden se jo sprejme. Iz generacije in generacijo bodo tudi preklopne naprave in naprave z več zasloni postale dovolj dobre, da bo njihov nakup smiseln. Te prihodnosti se veselimo.


Motorola Moto G8 Plus Motorola Moto G8 Plus, One Macro in E6 Play: veliko za malo denarja Google Pixel 4 Novi Google Pixel 4: najboljša kamera na pametnem telefonu? Oppo Reno Ace Oppo Reno Ace: telefon, ki se napolni v le 30 minutah Samsung Galaxy Note10 (3) Deset razlogov, zakaj izbrati Samsung Galaxy Note10 · ·