Samsung predstavil nov zložljiv telefon

Medtem ko preklopni pametni telefon Galaxy Fold žanje pozitivna mnenja svojih uporabnikov, je Samsung že nakazal, v katero smer preklopnih telefonov se bo podal v prihodnje.

Samsung Galaxy Fold je po malce slabšem začetku naposled le našel svoje prve lastnike. Ti so z njim precej zadovoljni in ne gre se čuditi, da bodo prihajajoča leta v znamenju preklopnih pametnih telefonov. Želja po vedno večjem žepnem zaslonu je pač omejena na velikost žepa, zato je zložljiv telefon logična rešitev. Samsung pa že takoj po splovitvi telefona Galaxy Fold uporabnike draži z novim konceptom preklopnega telefona, ki se preklopi v drugi smeri kot Fold. Torej kot dobra stara Motorola Razr.

Ali bo to še ena naprava v liniji Fold ali mogoče celo pogled v prihodnost družine Galaxy S, se ne ve. Samsung ostaja skrivnosten tudi pri komponentah in izgradnji same naprave. Ve se le, da je trenutni cilj takšne preklopne naprave zmanjšati in jih narediti uporabnikom bolj prijazne. Prav je, da se proizvajalci intenzivno poigravajo z različnimi idejami. A vsaka sprememba zahteva nekaj časa, preden se jo sprejme. Iz generacije in generacijo bodo tudi preklopne naprave in naprave z več zasloni postale dovolj dobre, da bo njihov nakup smiseln. Te prihodnosti se veselimo.

Koncept Samsungovega pametnega telefona
Koncept Samsungovega pametnega telefona

Dodatne Informacije

Več informacij:
news.samsung.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
iPhone SE 2020: kako dober je najcenejši iPhone vseh časov?