shutterstock_316382687
V zraku · buzz buzz

Ali ste se tudi vi naveličali napornega in dolgočasnega delovnika? Morda je čas, da si oddahnete od vsakodnevnih skrbi in se odpravite na enoletno potovanje, za katerega boste za nameček še dobro plačani.

Služba, ki zajema spoznavanje novih krajev, ljudi in kultur, se sliši naravnost sanjska. Priporočamo vam, da začnete pripravljati prtljago.

Podjetje Royal Caribbean, ki operira s potniškimi križarkami po vsem svetu, išče osebo, ki bi opravljala delo ‘raziskovalca obale’. Ta se bo odpravila na potovanje po Evropi (Lizbona, Stavanger), Srednjem Vzhodu (Dubaj), Japonski (Osaka), Aljaski (Seward) in Karibih (Bahami), kjer bo obiskala najlepše kotičke sveta.

Srečnež se bo med dogodivščino preizkusil v vožnji na divjih vodah in spustu po žični drči. Pot ga bo vodila do ledenika in številnih čudovitih krajev. Tedensko bo prejemal plačilo v višini 2000 funtov, kar preračunano znaša približno 2280 evrov. Delo sicer zajema snemanje fotografij, ki jih je vsakodnevno potrebno nalagati na Instagram.

Podjetje v prvi vrsti išče adrenalinskega odvisneža, ki je obenem tudi spreten s fotoaparatom in pri objavljanju na družbenih omrežjih. Kljub temu, da gostom že ponuja široko paleto storitev, pa želi še dodatno razširiti svojo ponudbo.

View this post on Instagram

#ad This was one of our Ultimate Travel Experiences… it was so awe inspiring heading up into the mountains of Thailand, and then coming across these beautiful creatures. And @RoyalCaribbeanUK are offering you the chance to have your own ultimate travel experience. They are opening applications for their FIRST ever, the Shore Explorer Apprentice-Ship Programme. If you are the successful candidate you will get the opportunity to have some amazing experiences in 6x breathtaking places around the world like Japan, Dubai and the Caribbean oh… and you will get paid £6k… Why not apply now via Instagram, all you need to do is submit your best travel experience as a post, in your stories or on IGTV using the Hashtag #ShoreExplorer & Tagging @RoyalCaribbeanUK T&Cs apply. Head to @RoyalCaribbeanUK for details.

A post shared by BigBirdsTravels║Josh and Nanu (@bigbirdstravels) on

Verjetno se že sprašujete, kako oddati prijavo za delovno mesto. Vse, kar morate narediti, je na Instagramu deliti vašo fotografijo, posneto med potovanjem, v opisu pa označiti profil @RoyalCarribeanUKli in dodati ključnik #ShoreExplorer. Kandidati morajo biti stari vsaj 21 let, imeti čas za potovanje in veljaven potni list. Vso srečo!

Ena britanska mati je poimenovala svojo dojenčico po znanem strupu. 8 absurdnih otroških imen, ki so jih zakonsko prepovedali Vroči prizori igralskih parov, ki so se za kamerami sovražili Vroči prizori igralskih parov, ki so se za kamerami sovražili Ko Kitajci začnajo kopirati: dokaz, da je njihov smisel za modo NOR Ko Kitajci začnajo kopirati: dokaz, da je njihov smisel za modo blazen 65261284_617473522107933_2878374761454161084_n Isti, a tako drugačni: ti zvezdniki so se srečali s svojo mlajšo različico