fbpx

Iščete sanjsko službo? V tem podjetju boste plačani, da hodite na VIP dogodke po celem svetu

Foto: envato

Zveni kot sanjska služba, saj vam podjetje ponuja vstop na najbolj zveneče VIP dogodke širom po svetu.

Si želite na VIP dogodke? Če vaša sanjska služba vključuje obisk slovitega festivala Glastonbury ali newyorškega tedna mode, potem vam bo naslednja ponudba po godu. Če ste siti sedenja za pisalno mizo in občudovanja fotografij na družabnih omrežij, potem je mogoče, da sprejmete ponudbo podjetja Velloy.

Foto: envato

Podjetje, ki se ukvarja s kartami za dostop na VIP dogodke, išče osebo, ki bo zanje ustvarjala luksuzne vsebine. Nekoga, ki bo dobil vstop na najbolj zveneče dogodke po svetu, z namenom, da posname material za družabna omrežja. Od kandidata pričakujejo, da se bo udeležil vsaj treh dogodkov mesečno. Istočasno želijo, da napiše nekaj vsebin za blog na spletni strani Velloy. Stroške hrane in pijače krije podjetje. Pa ne le za vas, temveč tudi za vašega spremljevalca oz. spremljevalko.

Foto: envato

Sanjska služba in obisk največjih svetovnih VIP dogodkov

Pomislite, to so dogodki kot Grand Prix Formule 1, kjer se zbira največja svetovna smetana. Pa newyorški teden mode, kjer se predstavijo smernice za naslednjo sezono in celo nagrade BAFTA. Vstop vam bo omogočen tudi na enega največjih festivalov na svetu – Glastonbury. Oseba, ki jo bodo pri Velloy-ju zaposlili, bo lahko poskusila tudi hrano z Michelinovimi zvezdicami in bivala v hotelih s petimi zvezdicami, medtem ko se bo družila s slavnimi.

Foto: envato

Morda se vse skupaj sliši preveč lepo, da bi bilo res. Potem verjetno tako tudi je. V podjetju sicer obljubljajo prilagojen delavni čas, pri tem pa boste dobili tudi telefon in tablični računalnik, s pomočjo katerih boste snemali in nalagali posnetke. Na voljo vam bo tudi nekaj denarja, ki ga boste lahko porabili za posamezne izdatke. Tudi plača je zelo čedna. V Velloy-ju namreč obljubljajo kar 100.000 angleških funtov. Iščejo predvsem kandidate iz ZDA in Velike Britanije, poleg tega pa morate imeti veljaven potni list. Morate biti vešči v pisanju v angleškem jeziku, bonus točke pa dobite za poznavanje družabnih omrežij.

Foto: envato

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.