fbpx

Tesla Cybertruck 2024: prvi kilometri 7 sile in video ustvarjalcev v avtomobilu, ki piše zgodovino

Tesla Cybertruck

Tesla CyberTruck 2024
Foto: Tesla

Ko je Elon Musk prvič razkril Cybertruck, je svet obstal. Zdaj, ko so prvi novinarji in video producenti dobili priložnost, da preizkusijo ta ikonični avtomobil, so njihovi vtisi enako dramatični kot sam dizajn vozila. Pridružimo se jim na vožnji, ki spreminja pravila igre.

Tesla Cybertruck ne pritegne pozornosti le s svojim zunanjim videzom, ki spominja na vozilo iz znanstveno-fantastičnega filma, ampak tudi s svojo impresivno zmogljivostjo. Novinarji in producenti, ki so imeli čast prvi preizkusiti Cybertruck, so bili osupli nad njegovimi sposobnostmi.


Z izjemno močjo do 845 konjskih moči v modelu Cyberbeast, Cybertruck zagotavlja pospešek, ki tekmuje z vrhunskimi športnimi avtomobili. Novinarji so poročali o neverjetnih občutkih med pospeševanjem od 0 do 100 km/h v samo 2.6 sekundah, kar je preseglo vsa njihova pričakovanja.

Tesla Cybertruck 2024 z dosegom do 540 kilometrov (340 milj) za dvo-motorni model in nekaj manj za Cyberbeast, Cybertruck prinaša novo definicijo električne učinkovitosti. Prvi vozniki so bili navdušeni nad tem, kako dolgo lahko vozilo ostane na cesti brez potrebe po ponovnem polnjenju, kar odpira vrata za dolga potovanja in avanture.


Cybertruckov edinstveni dizajn ni samo za show; novinarji so izpostavili, da je vsak element vozila zasnovan z mislijo na funkcionalnost. Od robustnega jeklenega ogrodja do oklepno odpornega stekla – vsak detajl prispeva k celostni moči in varnosti vozila.

V notranjosti Cybertruck ponuja prostorno in tehnološko dovršeno kabino, ki združuje udobje s futurističnim občutkom. Velik osrednji zaslon, napredni uporabniški vmesniki in visokokakovostni zvočni sistem so le nekateri od elementov, ki so jih izpostavili prvi vozniki.

Prvi kilometri v Teslinem Cybertrucku so potrdili, da gre za vozilo, ki ne samo da spreminja pravila igre v avtomobilski industriji, ampak tudi presega meje običajnega. Je več kot le tovornjak; je tehnološki čudež, ki obljublja, da bo vsaka vožnja avantura v prihodnost. Cybertruck je resnično najbolj poseben avtomobil vseh časov.

Driving Tesla Cybertruck: Everything You Need to Know!

Exclusive 2024 Tesla Cybertruck Full Review & Drag Race w R1T & Hummer — Jason Cammisa on the ICONS

My Cybertruck Experience! / carwow

Tesla Cybertruck First Look!/ Dirty Tesla

Inside the Tesla Cybertruck / Dirty Tesla

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.