nostalgija90
V zraku · buzz buzz

Kaj vam je najbolj ostalo v spominu od otroštva? Gumitvist, gameboy, Power Rangersi, sladoledi v žogici, morda Fructalov sok v vrečki? Za vse nostalgike, ki s(m)o odraščali konec osemdesetih in na začetku devetdesetih smo pripravili izbor drobcev nostalgije. Uživajte!

Nekateri pravijo, da je bilo takrat boljše … da je vsak imel tisto, kar je želel, bile so službe in skoraj vsaka družina se je lahko poleti in pozimi odpravila na počitnice. Mi smo bili takrat še mlečnozobci, ki smo uživali v igranju pred hišo ali blokom, med rovarjenjem po gozdu, pesku ali igrišču, na gugalnicah, toboganih in drugih gugalih.

Če smo se za igro dogovorili s prijatelji, nikoli nismo zamujali, saj pametnih telefonov, računalnikov, kaj šele tablic, ki nam danes omogočajo neskončno prestavljanje srečanj, nismo poznali.

Bili smo veliko bolj družabni in, roko na srce, tudi bolje vzgojeni. Uživali smo v preprostih stvareh, ki pa so nam takrat pomenile cel svet. In ravno ta topel občutek želimo danes vzbuditi tudi pri vas. Zato smo pripravili galerijo stvari, ki so nas kot otroke navduševale konec osemdesetih in na začetku devetdesetih.

P.S. Ste tudi vi odraščali ob tej pesmi?

Galerija: Drobci iz otroštva, na katere ste morda že pozabili

Nostalgija 90.: igrica HugoOdpri galerijo

McDonald's upokojenci Slovenski McDonald’s s svežo močjo v restavracijah – upokojenci! Najbolj zanimiva silvestrovanja na svetu Najzanimivejša silvestrovanja na svetu City Magazine - najbolj brani članki 2016 Top 10 – najbolj brani članki 2016 Serija portretov Blow Job Blow Job – zabavni portreti, posneti ob močnem vetru · · ·