UNIT 1 smučarska čelada
V zraku · tehnologija · gadgeti

UNIT 1 je visokotehnološka smučarska čelada, ki poskrbi tako za varnost kot za zabavo. Vgrajene ima namreč slušalke, prek katerih lahko na belih strminah poslušamo glasbo ali pa komuniciramo s prijatelji.

Čeprav te dni ne deluje prav nič jesensko, kaj šele zimsko, bomo v naslednjih mesecih zagotovo spet posegli po smučeh in bordih ter se odpravili na bele strmine. V zimski idili je poleg uživanja na prvem mestu tudi varnosti. Podjetje UNIT 1 Gear je oboje združilo v en izdelek: trpežno smučarsko čelado, ki je opremljena z večnamenskimi slušalkami. Smučanje je namreč zabavnejše, če si med smuko predvajate epsko glasbo.

Slušalke pa ne bodo služile samo temu. Uporabili jih bomo lahko tudi kot radio za komuniciranje s prijatelji. Razmeram primerno so vodoodporne, upravlja pa se jih lahko tudi z rokavicami. Po odhodu iz smučišča se slušalke enostavno iztakne iz čelade ter se jih še naprej uporablja kot navadne slušalke. Čelado s slušalkami trenutno prodajajo preko portala Indiegogo, v Evropo jih bodo začeli pošiljati decembra. Zgodnji kupci bodo zanjo odšteli 179 evrov.


5da4e059cc4a0a48885348b8 Beats Solo Pro: slušalke, ki sedijo na prestolu pohval e600c3576607a64eef62fd8166db8c6a_original Somnox: simpatičen robot, ki ti pomaga bolje spati Robotka roka Noro! Robotska roka sama enoročno rešila Rubikovo kocko Brezžične slušalke in Bluetooth zvočnik Vissles Vissles 2v1: brezžične slušalke in zvočnik v enem · · ·