fbpx

Zobna ščetka Encompass: čisti zobje v samo 20 sekundah

Površno ščetkanje zob je glavni razlog za slabo ustno higieno. Zobna ščetka Encompass bo to težavo rešila na inovativen način.

Ščetkanje zob zahteva svoj čas. Tako zjutraj kot zvečer. Da je delo čimprej opravljena, ljudje ubiramo bližnjice. Povprečno ščetkanje zato traja približno eno minuto ali manj, kar pa ni dovolj. Kaj pa, če bi obstajala zobna ščetka, ki bi svoje delo temeljito opravila v manj kot minuti? Zobna ščetka Encompass s posebnim dizajnom obljublja ravno to. Zobe naj bi očistila v samo 20 sekundah.

Oblika ščetke, ki spominja na črko J, omogoča, da vanjo zagrizemo, glava ščetke pa nato z vibracijami čisti tako zgornje kot spodnje zobe. Naenkrat lahko očisti kar polovico zob. Podjetje je mnenja, da za slabo ustno higieno niso odgovorne slabe ščetke, temveč to, da uporabniki preveč hitimo in smo zato površni. Dobro je vedeti tudi, da naj bi dobra ustna higiena vplivala tudi na zdravje ožilja, lajšala pa naj bi tudi zaplete pri sladkornih bolnikih. Zato je investicija v bolj zdrave zobe zelo pomembna. Zobna ščetka Encompass svoje uporabnike išče na strani Indiegogo, najhitrejši pa jo dobijo za 98 evrov.

Galerija: Zobna ščetka Encompass

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!