Secret Crush: nova opcija na omrežju Facebook ti pomaga najti ljubezen
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Starejši uporabniki družbenega omrežja Facebook vedo, da so se pred leti na tej platformi začela in zaključila številna razmerja. Obstajale so mnoge aplikacije za spoznavanje, ki so kasneje zaradi vzpona drugih omrežij, ugasnile. In leta 2019 bo Facebook ponovno postal mesto, kjer boste lahko iskali pravo ljubezen.

Facebook je bil pred leti prostor, v katerem ste brez težav našli partnerja. Le nekaj klikov vas je delilo od tega, da začnete ljubezensko zgodbo. Vse se je spremenilo s prihodom aplikacij za zmenkovanje, ki so postale veliko bolj priljubljene in jih današnji mladostniki aktivno uporabljajo.

A, očitno niso izgubljeni vsi upi, saj v letu 2019 Facebook vrača udarec – podjetje je namreč oblikovalo dodatek Secret Crush, katerega cilj je, da na diskreten način poveže prijatelje, ki bi želeli postati kaj več od tega, a jih je strah priznati čustva.

Dodatek deluje tako, da med prijatelji izberete 10 tistih, ki so vam všeč, in jih tako umestite na seznam simpatij. Če kateri od desetih prijateljev uporablja to aplikacijo in vas doda na seznam, boste o tem obveščeni. Če ji niste všeč, oseba ne bo vedela, da ste jo dodali pod simpatijo. Na tak način se boste izognili neprijetni situaciji, v kateri bi se lahko znašli. A lahko se seveda zgodi, da ste tudi vi všeč osebi.

Secret Crush je trenutno v postopku testiranja, kar pomeni, da je dostopen le v devetnajstih deželah (Brazilija, Kanada, Vietnam). Izkušnje in odziv uporabnikov dodatka bodo vplivale na to, ali bo Secret Crush dostopen tudi v drugih deželah sveta.

Kako Secret Crush deluje?

Mario Kart Tour: legendarna videoigra prihaja na pametne telefone! Mario Kart Tour: legendarna videoigra prihaja na pametne telefone! 0bcb26645cbc0b4e8f362cdc589dd84c Zdaj ne rabiš nikamor: plačaj mojstra Photoshopa in boš povsod shutterstock_1082206127 Instagram Stories: 9 aplikacij za čudovite “storije” 1471874504971_PaperByFiftyThreeBG_9530-xl Top 7: odlične aplikacije za zapiske, ki jih preprosto morate imeti ·