Google Pixel 3a – najboljša kamera in googlov pametni telefon za polovico denarja

Google s svojo serijo telefonov Pixel navdušuje predvsem na področju fotografije, kjer kljub mnogim telefonom s 3 ali več kamerami, prav serija Pixel naredi najbolj “popolno” fotografijo po mnenju mnogih strokovnjakov. Zasluga gre kakopak programskim rešitvam Google za fotografije, ki zmorejo fotografijo resnično optimizirati do potankosti. Tudi zato smo se razveselili prihoda novega Google Pixel 3a - telefona - ki spreminja igro v srednjem razredu telefonov.

Če obstaja ena stvar, po kateri je znana Googlova serija telefon Pixel 3, je njena zmogljivost kamere. Saj Pixel 3 in Pixel 3 XL zajemata praktično najboljše fotografije izmed vseh pametnih telefonov. Tudi po zaslugi zares naprednih Google algoritmov za optimizacijo fotografij, ki očitno še vedno uspejo izničiti prednost drugih, ki fotografije ustvarjajo z več kamerami. Če to združite s čistim in najboljšim Androidom in zagotovljenimi aktualnimi posodobitvami programske opreme dobimo izjemno soliden telefon. A je na žalost izhodiščna cena okoli 800 evrov krepko preveč za večino uporabnikov. Tudi zato se je Google odločil, da predstavi cenovno zanimiva telefona Pixel 3a in 3a XL. S tema dvema telefonoma Google namerava ponuditi enako uporabniško izkušnjo za veliko nižjo ceno. Uporabniki bodo torej dobili enak sistem za fotografiranje. A se na drugi strani zaradi varčevalnih ukrepov odpovedujejo določenim lastnostim in materialom.

Tako enostaven je lahko pametni telefon!
Tako enostaven je lahko pametni telefon!

Tako telefonov ni moč polniti brezžično in nista vodotesna. Steklo je zamenjala plastika. Tudi procesor je nekoliko slabši in na razpolago je le 4 GB delovnega spomina. A vso to varčevanje ne bo izničilo dobre uporabniške izkušnje. To zagotavljajo pri Google.

2X Google Pixel 3a

Večji in manjši - Google Pixel 3a
Večji in manjši – Google Pixel 3a
Tako kot Google Pixel 3 serija, lahko izbirate med dvema telefonoma s Pixel 3a linijo – Pixel 3a in Pixel 3a XL. Oba telefona sta skoraj identična, saj imata enako obliko, procesor, RAM, pomnilnik in fotoaparat. Vendar pa s Pixel 3a XL dobite prednosti večjega zaslona in nekoliko večje baterije – 3.700 mah. Kakopak te dve lastnosti staneta. Tako bo Pixel 3a XL za 80 evrov dražji od svojega manjšega brata. Serija telefonov Google Pixel 3a pa bo najbolj dostopen duo – saj se cene začnejo pri 400 evrih. Če želite nadgraditi večji Pixel 3a XL z večjim zaslonom in baterijo, pa boste morali odšteti 480 evrov.
https://www.youtube.com/watch?v=gmj0-djwUwM

Mogoče je pravi trenutek, da kupite popolnoma pravega Google Pixel 3 – po akcijski ceni?!

Google bo jeseni po vsej verjetnosti predstavil novi Google Pixel 4 in tudi zato se prav danes zdi pravi trenutek, da odklikate na nemški Amazon in si po že znižanih cenah zagotovite še vedno aktualen Google Pixel 3, oziorma večjo različico Google Pixel 3 XL.

Za vas smo na spodnjih povezavah izbrali ponudnike, ki vam telefon dostavijo tudi v 48 urah.

Dodatne Informacije

Več informacij:
google.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Black Friday 2020: pametni telefoni po noro znižanih cenah za črni petek