Držalo za telefon SelfiFeet
V zraku · tehnologija · gadgeti

Selfi palice s teleskopskim ročajem so preteklost. Kar potrebujete, je SelfieFeet, držalo za pametni telefon, ki ga lahko pričvrstite na stopalo oz. čevelj in z daljincem prostoročno posnamete selfi. Uporabite pa ga lahko še za marsikaj drugega …

Pozabite na selfi palice, tu je SelfieFeet, magnetno držalo za pametni telefon, ki ga lahko pričvrstite na čevelj in s pomočjo daljinca Bluetooth posnamete selfi brez rok s perspektive stopala oz. čevlja.

PREBERITE ŠE: Samo za moške: kako se fotografirati kot model

SelfieFeet lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter, kjer morate zanj odšteti 23 evrov, v redni prodaji pa bo cena postavljena pri 40 evrih.

Držalo za telefon lahko nosite tudi okoli roke. Je tudi sledilnik predmetov, ki uporablja brezžično povezavo, s čimer poskrbi, da ne boste več izgubljali oz. pozabljali stvari.

Prav tako je magnet, s katerim lahko na kovinske površine obesite ključe, denarnico, telefon ipd. Magnet je dovolj močan, da prenaša tudi športno kamero. Držalo Bluetooth lahko ovijete tudi okoli steklenice ali ga pričvrstite za ventilator avtomobila.

Galerija – SelfieFeet:

Držalo za telefon SelfiFeetOdpri galerijo

Umbrella Drone Umbrella Drone – moj dron je lahko dežnik Gramofon Love Love – prvi pametni gramofon na svetu je romantika na modern način Etui za pametni telefon Selfly Selfly – etui za pametni telefon, ki prenaša dron Pametna ura FlySentinel FlySentinel: slovenska pametna ročna ura za pilote · · · ·