SelfieFeet – za snemanje selfijev s stopalom

Držalo za telefon SelfiFeet

Selfi palice s teleskopskim ročajem so preteklost. Kar potrebujete, je SelfieFeet, držalo za pametni telefon, ki ga lahko pričvrstite na stopalo oz. čevelj in z daljincem prostoročno posnamete selfi. Uporabite pa ga lahko še za marsikaj drugega ...

Pozabite na selfi palice, tu je SelfieFeet, magnetno držalo za pametni telefon, ki ga lahko pričvrstite na čevelj in s pomočjo daljinca Bluetooth posnamete selfi brez rok s perspektive stopala oz. čevlja.

PREBERITE ŠE: Samo za moške: kako se fotografirati kot model


SelfieFeet lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter, kjer morate zanj odšteti 23 evrov, v redni prodaji pa bo cena postavljena pri 40 evrih.

Moj pametni telefon je lahko pametna ura.
Moj pametni telefon je lahko pametna ura.

Držalo za telefon lahko nosite tudi okoli roke. Je tudi sledilnik predmetov, ki uporablja brezžično povezavo, s čimer poskrbi, da ne boste več izgubljali oz. pozabljali stvari.
https://youtu.be/_ouKp3nm3wM
Prav tako je magnet, s katerim lahko na kovinske površine obesite ključe, denarnico, telefon ipd. Magnet je dovolj močan, da prenaša tudi športno kamero. Držalo Bluetooth lahko ovijete tudi okoli steklenice ali ga pričvrstite za ventilator avtomobila.

Galerija – SelfieFeet:

Dodatne Informacije

Več informacij:
selfiefeet.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Apple je predstavil novi generaciji Apple Watch in Apple iPad