Pošljite prdce v kazarcu.
V zraku · buzz buzz

Pred časom smo že pisali, da spletna stran Dicks by Mail ponuja pošiljanje faličnih gumijastih bonbonov, zdaj pa jo lahko svojemu sovražnikom zagodete tudi tako, da mu pošljete kozarec prdcev. Send a Jart je namreč spletna storitev, ki obljublja, da bo na želeni naslov poslala prave prdce ujete in neprodušno zaprte v kozarec. Notri bodo priložili tudi vaše osebno posvetilo, s katerim boste naslovniku povedali, čemu ga je doletela ta ”čast”.

Send a Jart je spletna storitev, ki vam ponuja, da izbirate med različnimi vonji prdcev (sočen, blag, žveplen,…) oziroma stopnjo neprijetnosti smradu. Ob tem se kar samo vsiljuje vprašanje ali imajo posebej zaposlene ljudi, ki so glede na povpraševanje na izbranih dietah, ki povzročajo določeno intenziteto in vonjave vetrov. Ne vemo, samo ugibamo. Kakorkoli. Ko izberete želeni vonj, jim izdate še vsebino sporočila, podjetje pa bo v roku dveh do treh dni naslovniku (nekomu, ki ga ne marate) dostavilo nepredušno zaprt kozarec skrbno izbranega smradu. To je tudi idealen čas, da vonjave fermentirajo in dozorijo.

PREBERITE ŠE: Dicks By Mail pošilja gumijaste penis bonbone

Če niste prepričani, komu bi kozarec prdcev poslali, so pri Send a Jart za vas pripravili seznam ljudi, za katere menijo, da bi si ga zaslužili. To so med drugim arogantni šefi, obupni cimri, bivše fant ali dekle in ljudje, ki še vedno nosijo Bluetooth slušalko. In kje in za koliko lahko naročite to kruto potegavščino? Na sendajart.com za okoli 9 evrov. In nikar se delajte fine, da tega ne bi z veseljem nekomu poslali.

Sapojemajoč polet z jetpackom nad Dubajem Yves Rossy, človek ptica – nor polet z jetpackom nad Dubajem Dan v življenju ameriške gospodinje leta 1941. Od kje ženski stereotip ”vesele gospodinje”? Ko morajo mame na vse odgovoriti po resnici. Otroci svoje mame pošljejo na detektor laži, da iz njih izvlečejo nerodne resnice Ostanki nacističnih bunkerjev Strašljive fotografije ostankov nacističnih bunkerjev ·