novica_2_bosch_simens
Sponzorirano · Utrip mesta · dom

Za najbolj zahtevne na področju okusa in dizajna bo popolnoma avtomatski kavni avtomat Siemens EQ8 ponudil tisto, kar najbolj potrebujemo vsi ljubitelji omamno dišeče skodelice kave.

Vsak ima glede uživanja kave svoj osebni okus: nekomu na primer veliko pomeni rahla mlečna pena, spet drugi pa obožuje zelo močan espresso. Sedaj je mogoče vse to in še veliko več. Od espressa, kapučina do latte macchiata, kavni avtomat Siemens EQ8 naredi vse sam. Na barvnem zaslonu izberemo želeni napitek, si prilagodimo količino in jakost kave ter količino mleka ali pene, svoj izbor pa lahko shranimo pod svojim imenom. Kavni avtomat Siemens EQ8 si izbrano torej shrani in naslednjič je potreben le en sam pritisk na tipko za pripravo svoje izbrane kave.

Kaj pa čiščenje aparata?
Čiščenje je enostavno – zadošča le pritisk na tipko in mlečni sistem se samodejno očisti. Kavni avtomat Siemens EQ8 pa nas med drugim opozori tudi na potrebo po čiščenju vodnega kamna, kar opravimo z avtomatskim programom calc`n`clean, zadostujeta čistilna tableta in pritisk na gumb – ostalo aparat opravi sam.

Omenimo še, da so najnovejši kavni avtomat Siemens EQ8 razvili v tovarni BSH Nazarje in se v Sloveniji tudi proizvaja za celoten svetovni trg.

Ali si vedel? Siemens AG je nemški industrijski konglomerat in največje inženirsko podjetje v Evropi. Je eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev produktov in rešitev za industrijo, energetiko in zdravstvo. Wikipedija
NZ Photo Tatiana Uzlova Nika Zupanc in njena zapeljiva postelja z nakitom dom_poletje klice Nova Kettalova kolekcija – ročno prepleteni kosi pohištva z navtično vrvjo Foto: Quinncooperstyle Fotografije udobnih boemskih domovanj, ki prevzamejo mariko-tsujimoto-pop-up-furniture-designboom02 Igrivo pop up pohištvo · · · ·