Silvestrovo
V zraku · buzz buzz

Se veselite praznovanja novega leta? Imate visoka pričakovanja glede silvestrovega? Velika verjetnost je, da boste nad najdaljšo nočjo v letu razočarani. Vsaj tako pravijo znanstveniki, ki se pri svojih trditvah opirajo na znanstveno podprte raziskave.

Velika verjetnost je, da se silvestrovo ne bo razpletlo po vaših željah in da boste nad njim razočarani. Kaj so razlogi? Najprej so to pričakovanja. 83 odstotkov ljudi je nad silvestrovim razočaranih, ker so se zabavali manj, kot so pričakovali.

Drugi razlog je, da se preveč trudimo, da bi uživali. Če se preveč ukvarjate s tem, da bi vse izpadlo popolno, s tem zmanjšate možnost, da bo temu res tako, saj ste zaradi tega vseskozi zaskrbljeni.

PREBERITE ŠE: Najzanimivejša silvestrovanja na svetu

Tretji razlog je izkrivljena slika o silvestrovem. Tako kot novoporočenca verjameta, da bo njun zakon večen, čeprav statistika ni na njuni strni, enako velja za silvestrski večer. Eden od razlogov, da vas bo silvestrovo razočaralo, je kakopak alkohol, ki dokazano vpliva na razpoloženje in vedenje. Potem pa je tu še opevani silvestrski poljub.

Več o tem, zakaj bodo vsi ti znanstveno podprti razlogi pokvarili vaš skok v novo leto, pa izveste v poučnem videu (glej zgoraj). Ob tem velja dodati, da je silvestrovo le 0,273972603 odstotka leta in ne odraz vašega celotnega življenja. Počnite nekaj, kar vas veseli, in znižajte pričakovanja, ker bo vaše silvestrovo po vsej verjetno precej klavrno. Pa srečno novo leto 2017!


Pripravi se na surovo resnico: zaradi teh 2 razlogov se moraš nehati pritoževati! Pripravi se na surovo resnico: zaradi teh 2 razlogov se moraš nehati pritoževati! Zvezdniki in paparaci Zvezdniki, ki so se na domiseln način maščevali nadležnim paparacem Fail 2016 ”Fail” 2016: ko ti ‘na polno’ spodleti – najbolj smešni posnetki 2016 Najbolj bizarne japonske reklame 2016 Najbolj bizarni japonski oglasi 2016 · · · · · ·