Simba Snoozeliner
Utrip mesta · mobilno

Čemerne obraze sredi Londona, ko ljudje zjutraj hitijo na svoja delovna mesta, bodo morda že prav kmalu nadomestili nasmejani in spočiti obrazi. To naj bi bilo mogoče s pomočjo Snoozelinerja, luksuznega avtobusa, ki je opremljen s posteljami, spominskimi vzmetnicami in dišavami, ki pomagajo pri boljšem spancu.

Konceptni avtobus je izdelek podjetja Simba, ki se ukvarja s spanjem in za spanje tudi razvija visokozmogljivo tehnologijo. Menijo, da je Snoozeliner več kot primerna rešitev za ljudi, ki jim primanjkuje spanca zaradi vožnje na delo v večjih mestih. Snoozelinerja razvijajo v Surreyu kot najnovejšo obliko javnega prevoza. V vsakem avtobusu bo prostora za 14 modernih in luksuznih ležalnih kotičkov. Zanje bo skrbel stevard, ki bo potnike prebudil pred prihodom na cilj. Visokotehnološka ležišča bodo imela dobro zvočno izolacijo, akustična senčila in bodo osvetljena s posebnim odtenkom oranžne svetlobe, za katero strokovnjaki trdijo, da je najprimernejša barva svetlobe za spodbujanje spanca. Na voljo bo tudi aromaterapija, s katero spodbujamo spanec ali pa si pomagamo pri premagovanju tako imenovanega mačka. Vso potrebno prtljago ali predmete, ki za spanec niso potrebni, bodo zložili v za to namenjene odlagalne prostore.

PREBERITE ŠE: GO-FAST CAMPERS: KO SE PICK-UP SPREMENI V MOBILNO SPALNICO

Simba namerava Snoozeliner vpeljati do jeseni v letu 2018 in uvesti 8 nočnih prog v mestih, kot so London, Leeds, Manchester in Birmingham.

Galerija slik: Simba Snoozeliner

Simba SnoozelinerOdpri galerijo

Renault Zoe Star Wars Renault Zoe Star Wars Edition: električna Sila je z njo cover-skoda-karoq Škoda Karoq: mali Kodiaq, ki je nadomestil Yetija McLaren 720S McLaren 720S za 25 bitcoinov Tesla model S, kot si jo je zamislil Novitec. Je to najbolj huda Tesla Model S · · · ·