Simetričen zajtrk
Utrip mesta · kulinarika

Michael Zee ve, kako narediti okusen in na oko privlačen zajtrk, in ko je začel za svojega partnerja in zase ustvarjati simetrične obroke, se je uporabnikom Instagrama stopilo srce. In stopilo se bo tudi vam, ko si boste ogledali te čudovite porcije, ki so (praktično) zrcalna slika ena druge, a na delu ni bil Photoshop ali ogledalo, pač pa spretne roke in trud Zeeja, ki tovrstne zajtrke pripravlja vsako jutro.

Ljubezen gre skozi želodec in Michael Zee se tega še predobro zaveda. Zato svojemu partnerju Marku van Beeku vsako jutro pripravi estetsko dovršen in identičen zajtrk kot sebi. Obroka sta prava ”siamska dvojčka”, kot bi šlo za različici kopiraj-prilepi, a v resnici za to ni krivo orodje Photoshopa, temveč skrbne roke.

PREBERITE ŠE: Zebra Patisseries: sladke francoske skrivnosti

”Ljudje se sprašujejo, če sem nor ali obseden, a to je izkaz ljubezni. Predan sem tako zajtrku kot Marku,” pojasnjuje Michael, ki včasih zajtrk pripravi že večer prej. Da dodatno popestri njune jutranje minute, poskuša tudi slediti različnim tradicijam zajtrka po svetu.

Simetričen zajtrkOdpri galerijo

DSC_0102 7. Lolitina sladka kulinarična šola – čokoladno razvajanje Šampanjec 6 stvari, ki jih niste vedeli o šampanjcu Zebra Zebra Patisseries: sladke francoske skrivnosti Utrip z novembrske kuharske akademije CITY CHEF Utrip: Kuharska akademija – CITY CHEF – decembrska praznovanja