Vilinsko mesto v Mariboru vabi na vilinske dogodivščine

Živa dvorišča

Maribor vabi na vilinske dogodivščine, v štajerski prestolnici se je namreč začel mesec čudovitih, nagajivih in iskrivih dogodivščin. V tem času se mesto spremeni v kulturno obarvan prostor, poln domišljije in dobre volje. Obiskovalci boste lahko uživali v predstavah, koncertih, delavnicah.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor

Organizator

Narodni dom Maribor

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstopnine ni

Sprehodite se lahko po Pravljičnih ulicah, se pustite začarati ognjem Ane Plamenite Mariborske, uživate z najmlajšimi v predstavah Vilinskega odra ali pa jih pripeljete v Sladke urice ustvarjanja.

Ana Plamenita Mariborska
Ana Plamenita Mariborska

Vilinski oder je vesolje v malem, saj je začaran v pravljično dvorišče ledenih rož. Od petka do sobote ob 17. uri gosti predstave in koncerte za malo mlajše obiskovalce, ob 19.30 je namenjen pop-rockersko obarvanim koncertom: Balladero, Gušti, Bro, Katarina Mala in Tadej Kampl.

PREBERITE ŠE: Miklavžev sejem in Miklavžev sprevod 2015 v Ljubljani

Nedelje ob 11. uri so namenjene glasbenim matinejam ob kavici in čaju za obiskovalce vseh starosti. Na voljo je tudi Vilinski kino, ulice in trge pa bo razživilo gledališče Ane Mraz.

Dodatne Informacije

Več informacij:
nd-mb.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
29. Slovenski oglaševalski festival 10. septembra v Ljubljani