fbpx

Nepozabno praznovanje v Europarku

Prezrcalite se na Europarkovo hudo zabavo (foto_AV studio)
Zadnjič posodobljeno:

Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije v teh dneh praznuje bleščečih 22 let! Kot vsako leto do zdaj bodo tudi letos obletnico proslavili v slogu. V Europarku bo tokrat vse v znamenju ogledal in lepotnih kotičkov.

Praznično dogajanje bo trajalo vse od ponedeljka, 22. 8. do sobote, 3. 9. Obiskovalce bodo razveselili s koncertoma BQL & BUDALE ter Žana Serčiča z bandom, najmlajši pa se bodo zabavali v ritmih glasbe Romane Krajnčan. Organizatorji so pripravili številne nagradne igre, bogato akcijsko ponudbo in zabavna presenečenja.

Ne zamudite koncertov BQL & BUDALE in Žana Serčiča

V štajerski prestolnici se boste med praznovanjem Europarkovega rojstnega dneva lahko prepustili tokovom popularne glasbe. Koncertno dogajanje bosta za uvod v praznovanje in novo šolsko leto v petek, 2. 9., ob 17. uri otvorila simpatična fanta iz dueta BQL s skupino BUDALE, v soboto, 3. 9., ob 11. uri pa bo nepozabno vzdušje pričaral priljubljeni Žan Serčič z bandom. Ob žametnem glasu mladega izvajalca se boste lahko posladkali s slastnim presenečenjem!

Fanta iz dueta BQL bosta nastopila s skupino BUDALE (foto_arhiv BQL)

Zrcalce, zrcalce na steni povej …

Vse do 3. septembra se boste obiskovalci na petih različnih točkah v Europarku lahko nasmejali popačenim podobam v ogledalih, ki povečajo, zožijo, skrčijo in poskrbijo za osupljive iluzije. Zabava za celo družino je zagotovljena. Na ogledalih boste našli QR kodo s povezavo do nagradne igre »Zrcalce, zrcalce v Europarku povej, kdo v nagradni igri izžreban bo tej …«, v kateri se boste lahko potegovali za darilne bone Desetak v skupni vednosti 2.200 €. V duhu letošnje teme se boste v soboto, 3. 9. lahko ustavili na več različnih lepotnih kotičkih in se udeležili ustvarjalnih delavnic. Dame si boste privoščile razvajanje v make-up kotičku, gospodje pa boste »izostrili« svoj videz pod rokami izurjenega brivca.

V soboto, 3. 9., ob 11. uri boste lahko prisluhnili Žanu Serčiču (foto_Marko Delbello Ocepek)

Dogajanje za najmlajše

V Europarku so pripravili posebna doživetja tudi za najmlajše obiskovalce. V soboto, 3. 9., od 10. ure naprej bodo otroci lahko obiskali kotiček za poslikavo obraza in urejanje frizure, na voljo bodo tudi brezplačni tatúji za otroke. Popoldne, ob 16.30, bo najmlajše v svet domišljije ponesla Romana Krajnčan. Ob 17.15 jih bosta med otroško predstavo v pravljični svet odpeljala princeska Zala in vitez Rok. Za princesko Zalo se bliža njen poročni dan, a kaj, ko obljubljenega princa ne ljubi. S svojo željo prebudi starodaven urok, ki ga lahko reši le prava ljubezen. Otroci, če boste princesi priskočili na pomoč, boste na koncu vabljeni na čisto pravo svatbo!

Europarkovih 22. let bo zaznamovalo tudi pestro dogajanje za otroke (foto_AV studio)

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.