fbpx

Kako darilo zaviti hitro in preprosto

Zavijanje daril

Zavijanje daril je sestavni del praznikov. Potem ko ste obredli trgovine, domov prinesli božična darila za najbližje in prijatelje, vas čaka še najprijetnejše opravilo: zavijanje. A marsikomu to povzroča preglavice, saj je zavijanje svojevrstna umetnost. Toda kot boste spoznali v nadaljevanju, je mogoče darilo zaviti hitro in preprosto, ne da bi se zdelo, kot da ga je zavil petletni otrok.

Si želite zaviti darilo kot profesionalec? Potem ste prišli na pravi naslov. Za vas smo namreč pripravili nekaj posnetkov, ob katerih boste postali pravi mojster zavijanja daril, s tovrstnim znanjem pa boste prihranili tudi precej časa.

PREBERITE ŠE: Xmas3 & Xmas: leseno božično drevo in ročno izdelani okraski iz Slovenije

Ne kupujte darilnih vrečk, ko pa lahko darilo brez posebnega znanja zavijete povsem profesionalno, četudi imate dve levi roki. Le sledite navodilom, in ne morete zamočiti.

Kako preprosto zaviti darilo:

Kako najhitreje zaviti darilo:

Domiselne ideje za zavijanje daril Sare Mozetič:

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.