Skener maščob Bello
V zraku · tehnologija · gadgeti

Skener maščobe Bello izmeri količino nadležne maščobe okoli trebuha in svetuje, kako se je najučinkoviteje znebimo.

Od vseh maščobnih zalog je najbolj zoprna tista, ki se nabira okoli trebuha. Ta je tudi najtrdovratnejša, saj traja največ časa, da se je znebimo. Za nameček je maščoba okoli trebuha zdravju najbolj škodljiva. Vseeno pa je treba razlikovati med podkožno maščobo (tisto, v katero lahko uščipnemo) in tisto, ki je skrita globlje, med organi. Prav ta spada med tiste, ki so nevarne. Da bi izvedeli, koliko ene in druge maščobe imamo, lahko uporabimo kar skener maščob Bello.

Bello Digital Belly Fat Scanner je napravica, s katero švigamo po trebuhu in ki nam ob tem meri količino maščobe v telesu. Na podlagi analiziranih podatkov bomo v mobilni aplikaciji prejemali tedenske izpiske napredkavaje za telovadbo in dieto, ki nam bo pomagala k zmanjšanju količine škodljivih maščob. Bello obljublja, da bo naše življenje, če dosledno sledimo navodilom, ne samo vitkejše, temveč tudi bolj zdravo in z več energije. Skener ponujajo prek Indiegogo, trenutna cena pa je 170 evrov.

Galerija: Bello Digital Belly Fat Scanner

Skener maščob BelloOdpri galerijo
Pametni vložki za čevlje NURVV Run S pametnimi vložki za čevlje do vrhunskega tekača razer_tomahawk_2200 CES 2020: Razer Tomahawk je modularni gaming računalnik za laike 3v1 kamera PowerEgg X CES 2020: 3v1 kamera PowerEgg X je ‘jajce’, ki postane tudi dron Plinska maska Atmos CES 2020: modernizirana plinska maska Atmos · · ·