Skener maščobe Bello: kako se znebiti maščobe okoli trebuha?

Skener maščob Bello

Skener maščobe Bello izmeri količino nadležne maščobe okoli trebuha in svetuje, kako se je najučinkoviteje znebimo.

Od vseh maščobnih zalog je najbolj zoprna tista, ki se nabira okoli trebuha. Ta je tudi najtrdovratnejša, saj traja največ časa, da se je znebimo. Za nameček je maščoba okoli trebuha zdravju najbolj škodljiva. Vseeno pa je treba razlikovati med podkožno maščobo (tisto, v katero lahko uščipnemo) in tisto, ki je skrita globlje, med organi. Prav ta spada med tiste, ki so nevarne. Da bi izvedeli, koliko ene in druge maščobe imamo, lahko uporabimo kar skener maščob Bello.

Bello Digital Belly Fat Scanner je napravica, s katero švigamo po trebuhu in ki nam ob tem meri količino maščobe v telesu. Na podlagi analiziranih podatkov bomo v mobilni aplikaciji prejemali tedenske izpiske napredkavaje za telovadbo in dieto, ki nam bo pomagala k zmanjšanju količine škodljivih maščob. Bello obljublja, da bo naše življenje, če dosledno sledimo navodilom, ne samo vitkejše, temveč tudi bolj zdravo in z več energije. Skener ponujajo prek Indiegogo, trenutna cena pa je 170 evrov.

Galerija: Bello Digital Belly Fat Scanner

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
PS5 razkrit: Sony je PlayStation 5 končno predstavil svetu