Sky Lagoon (Foto: skylagoon.com)
Utrip mesta · destinacija

Nova islandska sanjska lokacija Sky Lagoon, bo domovala v pristanišču Kárnes, le nekaj minut stran od živahnega Reykjavika. Imela bo pogled na ocean, ki ga bodo dopolnjevali sončni zahodi, severni sij in zvezdnato nebo.

Podjetje Pursuit je razkrilo načrte za razširitev islandskih doživetij za popotnike in tako pokazalo premium geotermalno laguno Sky Lagoon, ki za navdih jemlje kinematografsko pokrajino Islandije in tako ustvarja oazo sredi mesta. Na elemente oblikovanja je vplivala tudi islandska kultura, kar se kaže v okolici lagune, ki se zgleduje po islandskih travnatih hišicah, in pa v ritualih v spa-ju, ki imajo prav tako korenine v islandski tradiciji.

“Sproščanje v naravnih geotermalnih vodah je sestavni del naše kulture tukaj na Islandiji,” pravi Dagny Petursdottir, vodja Sky Lagoone. “Večsenzorično oazo Sky Lagoon bo poleg mrzlega bazena in savne odlikoval tudi neskončen rob s pogledom na ocean. Dodatne ugodnosti bodo bar v laguni, jedilnica in edinstvena maloprodajna ponudba.”

Islandija je ena tistih avtentičnih in izjemnih destinacij, ki navdušujejo in navdihujejo. In nova geotermalna laguna, ki se odpira spomladi 2021, ni nobena izjema!

Galerija: Sky Lagoon na Islandiji

Sky Lagoon (Foto: skylagoon.com)Odpri galerijo
Monastero Santa Rosa, Amalfi, Italija (Foto: Booking.com) Sanjske destinacije: to so najlepši hoteli v Evropi kozjak Slap Kozjak: najverjetneje najlepši slap v Sloveniji Butični hotel Sončna hiša (Foto: Booking.com) Butični hotel Sončna hiša: podeželska vila za “nesramno” razvajanje Portus Beach Club D-Marin Dalmacija, Sukošan, Zadar (Foto: last ponudnika) Najboljši beach klubi na Jadranu, ki jih lahko letos obiščeš!