Pop-up hotel "Sleeping Around"
Utrip mesta · arhitektura

Belgijski pop-up hotel Sleeping Around, narejen iz kontejnerjev za transport, se nenehno seli po Antwerpnu in svojim gostom ponuja vedno nov fascinanten razgled.

Če rezervirate nočitev v belgijskem hotelu Sleeping Around, boste morali vključiti GPS, da ga boste lahko našli. Unikatni hotel namreč ne premore svojega stalnega naslova niti fiksnega mesta, kjer bi ga lahko našli. Tako kot že njegovo ime pove, gre namreč pri Sleeping Aroundu za pop-up hotel, ki pride in gre. Sestavljen iz kontejnerjev za transport se namreč nenehno seli po belgijskem Antwerpnu in tako svojim gostom ponuja vedno nov pogled na zanimivo mesto. Ker so v hotelu le štiri sobe, en skupni prostor za zajtrkovanje in savne, je treba nočitev rezervirati vnaprej.

Gosti hotela so navdušeni nad ekskluzivnim, inovativnim in fleksibilnim konceptom, ki ponuja preprosto izkušnjo in visoko stopnjo presenečenja. Čeprav smo vedno v iskanju udobja in razkošja, namreč le redko naletimo na zanimivo avtentično izkušnjo. Zato je ideja o pop-up hotelu, ki se pojavi tako hitro, kot izgine, privlačna, sveža in izjemno vabljiva. Hotel ima kompaktne hotelske sobe, opremljene z udobnimi posteljami, prhami, postajo za polnjenje iPoda/iPhona in velikimi okni, ki omogočajo razgled na nekatere izmed najbolj fascinantnih lokacij mesta. Nočitev v tem hotelu je vsekakor odličen način, kako pobegniti sivemu vsakdanu, in eden izmed najboljših razlogov, zakaj obiskati Antwerpen.

PREBERITE ŠE: Antlos – Airbnb za nastanitve na ladjah

Pop-up hotel "Sleeping Around"Odpri galerijo
Hotel med krošnjami Baumhaushotel Robins Nest Baumhotel Robins Nest – očarljiv hotel med krošnjami Hotel Autor Rooms Hotel Autor Rooms – konceptualni hotel z umetniško noto v Varšavi Zadnja atrakcija v Panometru ponuja ''potop'' na Veliki koralni greben. Panometer – Veliki koralni greben sredi Nemčije portada__CF090551 Uppgrenna Naturhus – spa, ki je popolnoma drugačen ·