Mobilna aplikacijia Malcajt
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Vedno znova isto vprašanje. Kam na kosilo, malico oz. večerjo? Teh problemov s slovensko mobilno aplikacijo Malcajt na vašem telefonu ne bo več. Malcajt namreč na enem mestu ponuja širok nabor aktualnih informacij in jedilnikov gostiln, restavracij, picerij in drugih gostinskih ponudnikov. Omogoča tudi filtriranje glede na njihovo ponudbo oz. vaše želje.

Malcajt je nova slovenska mobilna aplikacija, ki bo prav prišla vsem tistim, ki pogosto jeste zunaj in nimate ideje, kam na malico, kosilo ali večerjo. Ob kliku na ponudnika se vam izpišejo podroben opis, delovni čas, stalna in aktualna ponudba ter kontaktni podatki, priložene pa so tudi fotografije. Z enim klikom lahko izbran gostinski lokal pokličete ali ga poiščete na zemljevidu. Malcajt je neke vrste imenik slovenskih gostinskih ponudnikov.

Ob vklopljeni lokacijski informaciji vam prikaže trenutno najbližje ponudnike, s pomočjo navigacije in vklopljene lokacije pa vas tudi pripelje na želeni naslov. Aplikacija je pregledna in preprosta za uporabo. Omogoča tudi filtriranje glede na vrsto ponudbe oz. vaše želje, izdelate pa si lahko seznam priljubljenih ponudnikov in imate tako kar najkrajši dostop do aktualnih informacij. Na seznamu je prek dva tisoč ponudnikov iz cele Slovenije. Na voljo je za mobilne naprave z operacijskim sistemom iOS in Android.

PREBERITE ŠE: Žepni vodnik za obravnavo nujnih stanj – slovenska aplikacija, s katero boste nekoč nekomu rešili življenje

Mobilna aplikacija Malcajt je delo mlade ekipe iz Krškega, ki se je pri snovanju zgledovala po spletnem portalu ePosavje, kjer dnevno objavljajo ponudbo malic za celotno Posavje.

Galerija – slovenska mobilna aplikacija Malcajt:

Mobilna aplikacija MalcajtOdpri galerijo

Mobilna igra Super Mario Run Mobilna igra Super Mario Run – lahko Nintendov vodovodar ponovi uspeh Pokemon Go? Facebook Messenger – Instant Games Instant Games: Pac-Man in številne druge nove igre za Facebook Messenger Instagram zdaj tudi z izginjajočo vsebino in prenosi v živo. Instagram oponaša Snapchat – tudi on z izginjajočimi vsebinami Aplikacija Google Earth VR Google Earth VR – odkrivajte svet v navidezni resničnosti · · · ·