fbpx

Slovenska mobilna aplikacija Malcajt – vodič po restavracijah in njihovi ponudbi

Mobilna aplikacijia Malcajt

Vedno znova isto vprašanje. Kam na kosilo, malico oz. večerjo? Teh problemov s slovensko mobilno aplikacijo Malcajt na vašem telefonu ne bo več. Malcajt namreč na enem mestu ponuja širok nabor aktualnih informacij in jedilnikov gostiln, restavracij, picerij in drugih gostinskih ponudnikov. Omogoča tudi filtriranje glede na njihovo ponudbo oz. vaše želje.

Malcajt je nova slovenska mobilna aplikacija, ki bo prav prišla vsem tistim, ki pogosto jeste zunaj in nimate ideje, kam na malico, kosilo ali večerjo. Ob kliku na ponudnika se vam izpišejo podroben opis, delovni čas, stalna in aktualna ponudba ter kontaktni podatki, priložene pa so tudi fotografije. Z enim klikom lahko izbran gostinski lokal pokličete ali ga poiščete na zemljevidu. Malcajt je neke vrste imenik slovenskih gostinskih ponudnikov.

Aplikacija Malcajt je na tekočem z aktualno ponudbo.
Aplikacija Malcajt je na tekočem z aktualno ponudbo.

Ob vklopljeni lokacijski informaciji vam prikaže trenutno najbližje ponudnike, s pomočjo navigacije in vklopljene lokacije pa vas tudi pripelje na želeni naslov. Aplikacija je pregledna in preprosta za uporabo. Omogoča tudi filtriranje glede na vrsto ponudbe oz. vaše želje, izdelate pa si lahko seznam priljubljenih ponudnikov in imate tako kar najkrajši dostop do aktualnih informacij. Na seznamu je prek dva tisoč ponudnikov iz cele Slovenije. Na voljo je za mobilne naprave z operacijskim sistemom iOS in Android.

PREBERITE ŠE: Žepni vodnik za obravnavo nujnih stanj – slovenska aplikacija, s katero boste nekoč nekomu rešili življenje


Mobilna aplikacija Malcajt je delo mlade ekipe iz Krškega, ki se je pri snovanju zgledovala po spletnem portalu ePosavje, kjer dnevno objavljajo ponudbo malic za celotno Posavje.

Galerija – slovenska mobilna aplikacija Malcajt:

Dodatne Informacije

Več informacij:
malcajt.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.