Sperry x Rains Cloud CVO
Utrip mesta · moda

Škornji že dolgo niso več le praktičen kos obutve, ampak so lahko tudi modni dodatek za vsako priložnost. Vsaj za ženske. Moški tega žal ne morejo trditi, kajti najsi bodo še tako elegantni, k moški obleki se škornji pač ne podajo. Vemo pa, kaj se zgodi, ko z elegantno obutvijo naletite na luže in dež, ki ju jeseni ni malo. K sreči obstaja rešitev, kjer na račun vremena ne bo trpel vaš slog. Sperry in Rains sta namreč zasnovala dva modela elegantnih nepremočljivih čevljev za dež, ki to jesen definitivno ne smejo manjkati v tvojo garderobi.

Sperry in Rains- prva je znamka obutve, ki izdeluje klasične mornarske čevlje in druga, ki se specializira za vodoodporna oblačila- sta spackala dva modela elegantnih nepremočljivih čevljev za dež, ki to jesen ne smejo manjkati v tvojo garderobi. To so ali izključno moški čevlji Bungee 2-Eye, nepremočljiva verzija klasičnih mornarskih čevljev, ali superge Cloud CVO. Obe obutvi imata vodoodporno gumijasto membrano, stranski usnjeni del pa potiskan z vzorcem pitona. Vezalke pri supergah so povoskane, pri mornarskih čevljih pa elastične (zavezovanje ni potrebno).

PREBERITE ŠE: Trend / Ženski čevlji / Jesen 2015: kaj bomo nosile to jesen?

Če torej ne želiš, da jesensko vreme pride do živega tvojemu stilu, potem tovrstna obutev ne sme manjkati v tvoji jesenski garderobi. Superge Cloud CVO te bodo olajšale za 80, Bungee 2-Eye pa za 89 evrov, z nakupom pa boš povsem razbremenjeni skrbi izbire prave obutve ob muhastem vremenu, saj ti ne bo treba sklepati kompromisov med praktičnostjo in slogom.

Elegantni čevlji Sperry x Rains za deževne jesenske dniOdpri galerijo

Copcho je večopravilni modni kos Copcho – kopalni plašč, brisača, vzglavnik in torba, vse to je večfunkcionalno oblačilo iz Slovenije Diesel Mr. Daddy in Little Daddy Dieselovi eksluzivni “Lederksiht” ročni uri Mr. Daddy in Mini Daddy cover7 To so najbolj domiselni puloverji s kapuco na svetu WoodWay - slovenski butik s pestrim naborom lesenih modnih dodatkov Slovenski butik WoodWay – les je lep, zato ga nosimo · · · ·