Niet, Demolition Group,… ne, to ni Schengenfest, ampak brezplačen koncert v Kinu Šiška ob dnevu boja proti trgovanju z ljudmi

Brezplačen koncert

V petek, 16. oktobra 2015, si vabljen na brezplačen koncert v Kino Šiška, ki ga ob dnevu boja proti trgovanju z ljudmi prireja Društvo Ključ. Na odru se bodo zvrstila številna znana imena glasbe, kot so Murat, Niet, Pliš in Demolition Group, svoje pa bo k dogajanju pristavil tudi Jurij Zrnec. Poleg tega pa se nam obeta še posebno presenečenje, zato glej, da ne manjkaš!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Ljubljana, Kino Šiška

Organizator

Društvo Ključ

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop prost

Društvo Ključ te znova vabi, da se jim 16. oktobra 2015 pridružiš v Kinu Šiška, kjer bo ob dnevu boja proti trgovanju z ljudmi potekal brezplačen koncert kopice znanih glasbenih ustvarjalcev. Dogodek je del projekta Drugačna zveza, katerega mecena sta Mestna občina Ljubljana, Urad za mladino in del projekta ”With the song against THB’‘, ki mu je finančno pipico odprlo tudi Veleposlaništvo ZDA.

PREBERITE ŠE: Lolitina sladka kulinarična šola zopet vabi v svoje vrste

Na odru si bodo mikrofon podajali glasbeniki oz. skupine kot so Niet, Pliš z Muratom in Jurije Zrnecem, Demoliton Group, Marta Kosturska & Ethnusiasm in Imset, društvo Ključ pa obljublja tudi prav posebno presenečenje, zato gre pričakovati, da Kino Šiška 16. oktobra 2015 ne bo dovolj velik za vse. Da ne boš ostal pred vrati, si čim prej rezerviraj brezplačno vstopnico in pomagaj dvigniti glas, ki opozarja na trgovanje z ljudmi v Sloveniji. Dva dni kasneje, to je 18. oktobra, sicer poteka tudi evropski dan boja proti trgovini z ljudmi, ki prav tako služi ozaveščanju mladih in širše javnosti o trgovanju z ljudmi.

Brezplačen koncert za dober namen, ki ga ne smete zamuditi.
Brezplačen koncert za dober namen, ki ga ne smete zamuditi.

Dodatne Informacije

Rezervacija brezplačnih vstopnic:
info@drustvo-kljuc.si

Več informacij:
drustvo-kljuc.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Aurora: avdio-vizualna galerija za vse ljubitelje elektronske glasbe