Trda koža na stopalih?! Poceni trik iz kuhinje za popolnoma gladka stopala!

Gladba stopala

Imaš trdo kožo na stopalih? Želiš imeti stopala gladka kot dojenčkova ritka? Takšna kot takrat, ko prideš s pedikure? Si sit uporabe strgala? Zate imamo super rešitev, po katero greš lahko kar v kuhinjo. Do gladkih stopal te namreč ločita le dve poceni sestavini, ki jih hrani vsako gospodinjstvo. Ne moreš verjeti, kakšne čudeže delata!

Trda koža na stopalih? Pedikura je super, a zanjo potrebuješ čas in denar. Kaj pa če ti povemo, da lahko prihraniš oboje, pa boš imela ravno tako gladka stopala? Ne, to ni kakšna neslana šala, naleteli smo namreč na preprost recept za domačo pedikuro iz zgolj dveh sestavin, ki dela čudeže. Obe sestavini- mleko in sodo bikarbono– pa najdeš v vsaki kuhinji. In kako pripraviš ta čudežni napoj, ki so ga uporabljale že naše babice? V vedro, dovolj veliko, da boš vanj spravila svoja stopala, zliješ nekaj šalčk toplega mleka (da ga ne porabiš preveč, ga lahko razredčiš z malo vode) in v njem namakaš noge 5 minut. Po tem času dodaš sodo bikarbono, počakaš še kakšno minuto, in začneš z odstranjevanjem odmrle kožo.

PREBERITE ŠE: Kako na čimbolj naraven način nad suho kožo?

Nad rezultatom boš navdušena, mehko kožo pa boš občutila še preden se boš lotil drgnjenja stare, trede in odmerle kože. . Za lažjo predstavo, kako do popolnoma gladkih stopal z zgolj dvema sestavinama iz kuhinje, pa si oglej spodnji video posnetek.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Wellness Slovenija: to so najboljši wellnessi v Sloveniji!