”Writing’s on the Wall” Sama Smitha je nova uradna Bondova pesem #SPECTRE

Sam Smith James Bond Spectre

Temperatura narašča! Bliža se namreč 5. november 2015, ko na slovenska filmska platna prihaja nov film o Jamesu Bondu z naslovom Spectre. Dodatno so jo dvignili z izdajo nove uradne Bondove pesmi, ki jo je tokrat odpel Sam Smith. Ponovno gre za balado, Adelin Skyfall pa je zamenjala skladba Writing’s on the Wall.

Writing’s on the Wall Sama Smitha je nova uradna Bondova pesem za film Spectre. Medtem ko James Bond ostaja isti (Daniel Craig) sta si ”mikrofonsko” palico med tem izmenjala Adele in Sam Smith. Posebnost pesmi je, da jo je prvič po letu 1965 in pesmi Thunderball Toma Jonesa, zapel britanski solo vokalist. Sicer pa gre za čistokrvno bondovo pesem, kar prepoznamo že po uvodnih tonih, producenta filma Michael G. Wilson in Barbara Broccoli pa sta jo že takoj po izidu povzdignila v status klasične bondovske pesmi. Če je to res, lahko presodite sami v spodnjem posnetku.

PREBERITE ŠE: Kako postati James Bond v 007 korakih

Britanec Sam Smith je odpel osrednjo skladbo za novo bondiado.
Britanec Sam Smith je odpel osrednjo skladbo za novo bondiado.

Pod skladbo Writing’s on the Wall sta se podpisala Sam Smith in Jimmy Napes, oba Grammyjeva dobitnika, Smith pa se je s tem pridružil ekskluzivnemu klubu glasbenikov, ki so dobili čast odpeti naslovno pesem za film o najslavnejšemu vohunu na svetu.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ta vikend obišči festival Sea Star Stream in uživaj s svetovno znanimi glasbenimi imeni