Jesen vs. zima: ko pričakuješ, da boš po zimi hodila v seksi petkah, a je resničnost drugačna.
V zraku · buzz buzz

Ob vstopu v zimski čas si omaro zapolnimo z modnimi kosi, ki jih bomo nosili v naslednjih hladnih mesecih. Saj veste, dodatki se morajo ujemati z oblačili, čevlji s torbico in podobno, če želimo biti ženstvene. Ampak, ‘ti šment’, zdi se, da je naš boj proti močnem vetru in snežni odeji obsojen na propad.

Zjutraj, preden ste se odpravile od doma, ste si naredile pričesko, ampak je kapa poskrbela za to, da se vašega truda ne opazi. Kupile ste nove elegantne škornje, a ste padle že na prvem ledu. Tudi najboljša šminka ni uspela skriti popokanih ustnic. Da ne govorimo o šalu, katerega mucke niso zgolj na vaših ustnicah, ampak tudi v ustih. Ob pogledu na fotografije v galeriji slik, boste ta scenarij v mislih tudi podoživele.

Galerija slik – Ženske v zimskem času

V zimskem času so ličila lep spomin, ker tako ali tako 'vse zamrzne in se zlepi'.Odpri galerijo

Tega se bojimo VSI: 10+ stvari, na katere NIKOLI nismo pripravljeni Tega se bojimo VSI: 10 stvari, na katere NIKOLI nismo pripravljeni B7Vi3nZ Ta test ti bo pokazal, ali imaš poredne misli shutterstock_749702380 Kako ohraniti božično drevesce oziroma smreko čim dlje svežo? Ideje za božična darila 2018: kaj kupiti osebi, ki igra igro Fortnite? Ideje za božična darila 2018: kaj kupiti osebi, ki je obsedena z igro Fortnite? · · ·