fbpx

9 stvari, ki jih prav vsi počnemo pod tušem, v ilustracijah

Če se tuširate vsaj petkrat na teden, potem pod tušem preživite 35 ur na leto. To zajema veliko golote in stanja na ploščicah, medtem ko voda prši na vse strani. In ravno takrat se nam porodijo najbolj nore ideje ali pač spoznamo, da določene stvari niso takšne, kot sem nam je zdelo.

Tuširanje ni zgolj del osnovne človeške higiene, temveč tudi del sprostitve. Nekaterim je topel tuš ritual pred spanjem, ko se pod toplo vodo spočijejo od napornega dne, vedo, da se bodo kmalu odpravili na spanje in nabrali moči za nov dan.
Drugim pa so ploščice, voda, pipa in ozka kabina predmeti navdiha, saj se ravno med tuširanjem zgodijo najbolj zanimive stvari. In to je v ilustracijah tudi ujel oblikovalec Chaz Hutton. Svoje izkušnje pod tušem je povzel v stripu in nam dokazal, da vsi ljudje počnemo iste stvari med tuširanjem, če si to želimo priznati ali ne.

Galerija slik – Trenutki pod tušem

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!