designecologist-P1sMtXL4jow-unsplash
V zraku · astrologija

Vsi ljudje tu in tam potrebujemo nekaj spodbudnih besed, da lahko nadaljujemo! In te besede so kot naročene zate v točno TEM trenutku.

Astrologija naj bi določala naš značaj, celo kariere in razmerja. In v tem primeru naj bi tudi vedela, katere besede potrebujemo, ko smo na tleh! Pa si poglejmo, kaj moraš slišati v TOČNO TEM trenutku, da ti bo lažje!

Oven

Uspelo vam bo prebroditi težave, ki jih imate. Stres ne bo trajal večno. Ta položaj je le začasen. Čez nekaj mesecev bo ta bolečina postala spomin in nanjo se ne boste več spomnili.

Bik

Trenutno stvari niso videti najbolje, a boste kmalu presenečeni nad rezultati. Dosegli boste velike stvari. Še naprej boste korakali v sanjsko življenje, k sanjam, ki ste si jih vedno želeli uresničiti. Vse je popolnoma v dosegu. Pogumno naprej.

Dvojčki

Ne maščujte se na način, da poskušate drugim pokazati, kako daleč ste prišli brez njih. Maščujte se tako, da se boste naučili ljubiti sebe, da boste živeli najboljše možno življenje in vam ne bo mar, ali oni to opazijo ali ne. Briga vas. Pomembni ste le vi.

Rak

Zaslužite si srečo. Nikoli ne dovolite, da vam kdo reče drugače. Imate mehko srce in toliko prijaznosti, kar je redkost. Vsak bi bil srečen, da bi preživel večer z vami, kaj šele vse življenje.

Lev

Sčasoma se vam bo ves trud izplačal. Tega ne počnete ‘zastonj’. Nekaj ​​se vam povrnilo glede na vaš trud. Samo malo še morate počakati.

Devica

Ne dovolite, da vas eno razočaranje prepriča, da dvignete roke od ljubezni. Ne dovolite, da vas en neuspeh prepriča, da obupate nad svojimi sanjami. Ne dovolite, da vas en slab dan prepriča, da je vaše življenje slabo, ker ni.

Tehtnica

Vredni ste ljubezni. Razmerja. Vredni ste, da vam odpišejo. Kdor dvomi, da ste, ni vreden več niti sekunde vašega časa.

Škorpijon

Niste več oseba, kakršna ste bili nekoč. Spremenili ste se. Zrastli ste. Torej nehajte skrbeti, kaj ste storili narobe v preteklosti, in se osredotočite na prihodnost, ki jo gradite predvsem zase.

Strelec

Nehajte biti tako strogi do sebe. Nehajte misliti slabo o sebi. Nehajte se dojemati kot drugim v breme, saj vas nihče ne vidi tako. Vaš pogled nase je pristranski, nepošten in nezdrav. Radi se imejte.

Kozorog

Morali bi biti ponosni nase zaradi vsega, kar ste naredili, ne pa da se frustrirate zaradi nekaterih stvari, ki vam jih še ni uspelo doseči. Nehajte preveč pričakovati od sebe. Popolnoma dobro vam gre.

Vodnar

Ne boste se vedno čutili tako izgubljeni. Ne boste se vedno čutili tako sami. Ugotovili boste, kaj želite od tega življenja, in potem bo vse steklo.

Ribi

Močnejši ste, kot si mislite. Ste bolj sposobni, kot ste sami sebe prepričali, da ste. Zmorete več.


shutterstock_133693640 6 astroloških znamenj, ki vedo, kaj pomeni PRAVO prijateljstvo shutterstock_566840173 Opa! To ti bo (najverjetneje) podaril za valentinovo glede na njegovo astrološko znamenje! MSDBAIN_EC015_H1 To znamenje najtežje ostane zvesto: kdo največ vara in kdo najmanj glede na astrologijo? jackson-hayes-kmMcoPif0bc-unsplash 4 nenavadni miti in dejstva o vodnarju (pa tudi če ne verjameš v horoskop ali astrologijo) · ·