hlacke
Utrip mesta · moda · ženska moda

Internet so oborele spodnje hlačke iz džinsa za 290 evrov, ki jih je ena oseba označila za “najgršo stvar, ki jo je kadarkoli videla”.

Džins je izjemno priljubljen. Na voljo imamo različne modele hlač, krila, pajace, srajce … izbire res ne zmanjka. Da pa slučajno kdo ne bi počutil izpuščenega, so pri francoski modni znamki Y/Project ustvarili še “spodnje hlačke” iz džinsa.

V bistvu gre za kratke hlače, ki imajo videz spodnjega perila. A to nikakor ne upravičuje njihovega videza ali cene. Za njih boste namreč morali odšteti kar 290 evrov. Uporabnike spleta pa med drugim skrbi tudi udobje tovrstnih hlač(k). Modni kisk (ali presežek, odločili se boste sami) je na prodaj na spletni strani Ssense, ki dostavlja tudi v Slovenijo.

Galerija: “Spodnje hlačke” iz džinsa za 300 evrov

“Spodnje hlačke” iz džinsa za 300 evrovOdpri galerijo
hm studio 2019 H&M Studio SS 2019: od danes naprej lahko kupite to čudovito kolekcijo shutterstock_670788661 5 zlatih modnih nasvetov za ženske nad 40. letom starosti zenske frizure ki pomladijo Ženske frizure: pričeske, ki te bodo pomladile Kendall+Kylie Exclusive Handbag Collection FS2019_Kampagnenmotiv Ekskluzivna kolekcija Kendall + Kylie zdaj tudi v Deichmannu · · · ·