ee9622755bf8b27a07cc5521b3440147 (1)
Utrip mesta · moda · ženska moda

Britanska blagovna znamka Boohoo je v prodajo dala popolno novo različico bodija, ki je šokiral ženske.

Medtem, ko smo bodije nekoč nosili predvsem za to, da nam je bilo pozimi toplo, tega ne bi mogli trditi za nov model. Britanska blagovna znamka Boohoo naj bi sledila najnovejšim modnim trendom, in če je temu tako, potem so zdaj v modi obrnjene tangice oziroma tangice spredaj. Ženske so zaradi tega modela, ki se prodaja za približno 8 evrov, popolnoma zmedene. “Jočem, ko gledam tale zločin proti človeštvu,” je napisala neka ženska na na spletni strani Mumsnet, druga je pa dodala: “Tangice spredaj – dve stvari, ki nikoli ne bi smele iti skupaj.”

Spet drugi so se spraševali, kaj se je zgodilo z mednožjem manekenke, ki predstavlja ta zloglasni bodi in ali ga sploh ima. Da bi zdravju naredili še ‘večjo uslugo’, je ta bodi narejen iz 95 odstotkov poliestra in 5 odstotkov elastana.
Verjeli ali ne, je ta kos oblačila že našel svoje kupce (ali pa so ga umaknili), prodajalec pa poudarja, da ga lahko ta bodi nosimo v kombinaciji s krilom ali kratkimi hlačami.


STILSKI TRIKI Najboljši stilski triki za prekrivanje odvečnih kilogramov Najslavnejši hollywoodski zvezdniki v svojih maturantskih oblekah. Najslavnejši hollywoodski zvezdniki v svojih maturantskih oblekah zenski cevlji 2019 Ženski čevlji 2019: katerih je 10 najbolj “in” čevljev za letošnje leto? zenske frizure 2019 mushroom blonde Ženske frizure 2019: “mushroom blonde” je barva leta in primerna tako za blondinke, kot rjavolaske ·