fbpx

V prodaji je bodi s tangicami spredaj, ki je šokiral ženske. “Se šalite?”

Britanska blagovna znamka Boohoo je v prodajo dala popolno novo različico bodija, ki je šokiral ženske.

Medtem, ko smo bodije nekoč nosili predvsem za to, da nam je bilo pozimi toplo, tega ne bi mogli trditi za nov model. Britanska blagovna znamka Boohoo naj bi sledila najnovejšim modnim trendom, in če je temu tako, potem so zdaj v modi obrnjene tangice oziroma tangice spredaj. Ženske so zaradi tega modela, ki se prodaja za približno 8 evrov, popolnoma zmedene. “Jočem, ko gledam tale zločin proti človeštvu,” je napisala neka ženska na na spletni strani Mumsnet, druga je pa dodala: “Tangice spredaj – dve stvari, ki nikoli ne bi smele iti skupaj.”

Kaj točno želi doseči Boohoo?
Kaj točno želi doseči Boohoo?

Spet drugi so se spraševali, kaj se je zgodilo z mednožjem manekenke, ki predstavlja ta zloglasni bodi in ali ga sploh ima. Da bi zdravju naredili še ‘večjo uslugo’, je ta bodi narejen iz 95 odstotkov poliestra in 5 odstotkov elastana.
Verjeli ali ne, je ta kos oblačila že našel svoje kupce (ali pa so ga umaknili), prodajalec pa poudarja, da ga lahko ta bodi nosimo v kombinaciji s krilom ali kratkimi hlačami.

Zloglasni bodi na spletni strani  v beli barvi, ki je imela najvišji izrez, ni mogoče več najti.
Zloglasni bodi na spletni strani v beli barvi, ki je imela najvišji izrez, ni mogoče več najti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!