Ste v formi za nove izzive?

V nedeljo, 10. februarja, vas ambasadorji projekta 1, 2, 3, GREMO! vabijo na brezplačni vseslovenski test telesne pripravljenosti, na katerem boste preverili, kako fit ste, in izmerili svojo biološko starost.

Osebni trener Jan Kovačič, motivator Marko Potrč in nutricistka Mojca Cepuš vas pričakujejo v treh slovenskih mestih: v Ljubljani, Mariboru in Kopru. Odklikajte na spletno stran 123gremo.si, preverite, katera lokacija vam je najbližja in na vseslovenskem testu telesne pripravljenosti naredite prvi korak k najboljši različici sebe.

Ambasadorji vas pričakujejo v Ljubljani, Mariboru in Kopru.
Ambasadorji vas pričakujejo v Ljubljani, Mariboru in Kopru.

Končni cilj je z nasmehom premagati 10 kilometrov na HOFER rekreativnem teku v okviru Istrskega maratona, na poti do cilja pa postati vse, kar si od nekdaj želite. Po poti osebnih zmag in izzivov vas bo vodil celovit program vadbe, prehrane in motivacije, ki so ga pripravili ambasadorji projekta.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
123gremo.si

Vsebino omogoča Hofer.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!