BeFunky-collage
V zraku · buzz buzz

Linda Bouderbala je uporabila svojo domišljijo in jo združila s svojim talentom za risanje – nastale so te zabavne ilustracije, ki prikazujejo, kaj bi slavni karakterji kupili v supermarketu. Je med njimi morda tudi tvoj najljubši filmski ali risani junak?

Po instagramu so zaokrožile te ilustracije, ki prikazujejo, kaj bi slavni junaki kupili v trgovini – dela so nastala izpod čopiča Linde Bouderbal, ki je z njimi poleg talenta za risanje izkazala tudi kreativno mišljenje. Katera ilustracija ti je najljubša?

Galerija: To bi slavni liki kupili v trgovini!

Minioni bi si kupili goro banan.Odpri galerijo
Kar seješ, to žanješ: 7 dejstev o karmi, ki jih verjetno ne poznaš Kar seješ, to žanješ: 7 dejstev o karmi, ki jih verjetno ne poznaš A je to sploh realno?! Bizarni zakoni o seksu po svetu A je to sploh realno?! Bizarni zakoni o seksu po svetu Ljudje, ki jočejo ob filmih, niso slabiči: to je velika skrivnost o njih! Ljudje, ki jočejo ob filmih, niso slabiči: to je velika skrivnost o njih! christiana-rivers-258740-unsplash Ženska postane pametnejša, ko se zaljubi, moški pa izgubi razum: 20 citatov genija ljubezni! ·