STRØM City
Utrip mesta · mobilno

Dansko zagonsko podjetje se je lotilo izdelave električnega kolesa z imenom STRØM, ki ponuja vse, kar potrebujete za prevoz po mestnih središčih. Na prvi pogled nam sploh ne da vedeti, da gre za električno kolo, saj ima baterijo skrito, elektromotorja pa se prav tako skorajda ne opazi.

Posebnost električnega kolesa STRØM je v tem, da se 10-amperskih ur velika baterija neopazno skrije v okvir kolesa in je sploh ne opazimo, z napolnjeno pa lahko prevozimo do 80 kilometrov. Lahko jo tudi zaklenemo in se s tem izognemo morebitni kraji. Za večjo opaznosti ima STRØM vgrajene luči, ki jih vklopimo s pritiskom na gumb. STRØM je na voljo v več velikostih in barvah, cene zanj pa se začnejo pri 799 ameriških dolarjih.

Električno kolo STRØM je lahko in fleksibilno in je povsem podobno običajnemu kolesu. Seveda s to razliko, da se lahko požene do 32 km/h, ne da bi enkrat samkrat pritisnili na pedal kolesa. Lahko ga uporabljamo tudi brez pomoči elektromotorja in imamo na voljo 7 prestav za lažje poganjanje, poleg tega pa ne boste obstali na mestu, če se vam izprazni baterija. Mimoidoči se bodo čudili, kako se vam uspe tako hitro in elegantno peljati in pri tem ne uporabljati nobene izdatne energije ali truda. Skrivnost je v elektromotorju, ki je skrit v zadnjem pestu in je skorajda neopazen. Če je STRØM vzbudil vaše zanimanje, si lahko kampanjo za njegov nakup ogledate na platformi Indiegogo.

Galerija slik: STRØM City

STRØM CityOdpri galerijo

maxresdefault Ne boste verjeli, kakšne prvoaprilske šale so prišle iz avtomobilskega sveta Audi RS5 Sportback Audi RS5 Sportback: še nekaj dodatnih centimetrov za Audijevega športnega kupeja azzam-night-180m Najdražje jahte na svetu: zlato, bazeni, kina, pristajališča za helikopterje in še in še … Jaguar F-PACE SVR Jaguar F-PACE SVR: mačka z ekstra nabrušenimi kremplji · · ·