Strupene in boge: 5 stvari, ki jih počnejo le ZAVISTNE in nekulturne ženske
V zraku · buzz buzz

“Ženska je ženski volk”. Že neštetokrat smo dokazale, da raje prepustimo svojemu ljubosumnemu umu, da upravlja z nami, kot da opustimo nekatere šablone primitivnega vedenja, podpremo druga drugo in dokažemo, da ima vsaka ženska moč, skupaj pa imamo neverjeten vpliv, ki spreminja svet.

Vsaka posameznica ima moč, skupaj pa imamo vpliv. A kaj, ko smo tradicionalno naučene, da se moramo boriti za mesto v družbi na način, da nam druge ženske predstavljajo konkurenco. Ne zgolj to, vsem tudi sodimo. Presojamo. Obsojamo. Ocenjujemo, kako stvari delujejo. In nekako se zdi, da so vse te primitivne stvari prišle naravno do nas, ne da bi si sploh želele biti takšne.

Da bi se naučile, kako podpreti druga drugo, moramo najprej najti notranji mir. Ugotoviti, kdo smo. Zakaj se imamo rade. Kakšni so naši cilji. Postati moramo hvaležne. Pozitivne. Vsi imamo neuresničene sanje, le najti moramo način, KAKO jih uresničiti, ker le tako bomo zadovoljne same s seboj in bomo spoznale, da se vsaka ženska na tem svetu bori zase, ima svoje želje, upe, pomisleke, strahove …, ki jih najbolj razumemo ravno mi ŽENSKE!

Če želimo tudi, da v nekem trenutku moški prenehajo imeti predsodke do žensk, bi morale držati skupaj, ker le tako bomo dokazale, da imamo manire, smo vzgojene in nismo zavistne “babnice”.

5 stvari, ki jih počnejo le zavistne in nekulturne ženske:

Žensko kličete z grdimi imeni. Če drugo žensko kličete z grdimi imeni, povezanimi za ženski spol, na tak način pošiljate sporočilo družbi, da je povsem upravičeno, normalno in sprejemljivo, da se na takšen način označuje žensko. Niste vi tisti, ki bi se morali ukvarjati z vprašanjem, koliko partnerjev je imela določena ženska, kako je napredovala v službi, zakaj vara partnerja …

Komentirate zunanji videz ženske. Če smo iskrene, je komentiranje videza drugih žensk naš najljubši šport – ker na tak način, če se tega zavedamo ali ne, povzdigujemo lastno samozavest in ego. Težava je v tem, da ženske obsojamo ljudi, ki žensko telo opazujejo kot seksualni predmet ali “kos mesa”, same pa počnemo isto stvar.

Širite govorice. Razlika je med komentiranjem v ozkem krogu bližnjih ljudi in povezovanjem s popolnimi neznanci na račun širjenja govoric o drugi ženski. Dejstvo je, da na tak način govorite le o sebi, ne o drugih.

Tekmujete in igrate. Uspeh druge ženske je lahko izjemna motivacija in primer, ki mu lahko sledite pri doseganju lastnih ciljev. A na drugi strani je to lahko tudi izvor frustracij in opravičilo za vašo pasivnost. Svet ni tako majhen, da bi v njem uspela LE ENA ženska. Če vas moti druga ženska, vam ni simpatična in nimata skupnih točk, je bolje, da prekinete stike, kot da licemerno igrate in se z njo družite.

Negativno govorite o tujem partnerju. Ni v vaši domeni, da komentirate, kakšen je tuji partner. Ni v vaši domeni, da se sprašujete, zakaj ga določena ženska prenaša. Nimate pravice, da sodite o izboru drugih žensk, saj nikoli ne boste poznali detajlov o določenem partnerskem odnosu, da bi lahko upravičeno govoričili. Tišina je zlato!

Za to imajo tehten razlog: zvezdnice, ki so se odločile, da ne bodo imele otrok Za to imajo tehten razlog: zvezdnice, ki so se odločile, da ne bodo imele otrok cover-paul-walker 10+ legendarnih igralcev, ki je umrlo med snemanjem filma 5fdf6957-22bf-4a63-87bf-f56371419e70 Preden so postale mame: kako zelo se spremeni ženska, ko postane mamica? 62350786_150470419459011_5252306380555719693_n Ženska in moški nikoli ne bosta samo prijatelja: 20+ dejstev, ki ti bodo spremenila življenje ·