fbpx

Danes so idoli: slavne lepotice, ki so bile nekoč “grde račke”

Margot Robbie

Če se v tem trenutku mečete po trepalnicah, ker niste takšni, kot ste mislili, da boste, se pomirite, globoko zadihajte in se začnite zavedati, da tudi lepota potrebuje svoj čas, da “zacveti”. Popek vrtnice se bo enkrat odprl in pokazal svoje najlepše barve.

Že neštetokrat ste slišali, da je lepota relativna stvar – in neštetokrat se je izkazalo, da to tudi drži. Če komu niste všeč takšni, kot ste, to nikakor ne pomeni, da ste “grdi” in neprivlačni. Tej osebi, ki vas ne občuduje, morda ste, preostanku sveta pa nikokor ne. In to tudi ni razlog, da bi se obremenjevali. Ni razlog, da bi izgubili samospoštovanje in samozavest. Ni razlog, da bi morali spremeniti sebe. Če se ljubite takšne, kot ste, vas bo vzljubil cel svet. Ne svojstven, poseben način.

Da zgornji nauk drži, so dokazale tudi zvezdnice, ki se niso rodile kot lepotice s popolnimi obrazi, telesi in karizmo. Nekoč so bile neopažane in tarča posmeha, a so zaupale času, ki je naredil svoje. Otroštvo in puberteta sta minili, one pa so zacvetele, postale drugačne – lepše, ne zgolj fizično, temveč tudi psihično. Spodaj imate dokaz, da se v življenju veliko stvari lahko spremeni. In med njimi je tudi zunanji videz.

Slavne lepotice, ki so bile nekoč “grde račke”:

Demi Moore

Demi je ena redkih zvezdnic, ki se je odpravila na lepotno operacijo zaradi zdravstvenih razlogov – imela je težave z vidom in s škiljenjem. Njeno otroštvo naj bi bilo tragično, a je kljub temu sledila svojim sanjam in zaigrala v prvih vlogah, ki so ji prinesle slavo. Danes (s svojo podobno) velja za divo.

Demi Moore
Demi Moore

Katie Holmes

Katie, ki je očarala zapeljivega Toma Cruisa, ni bila vedno lepotica. Zdaj, ko je vstopila v 40. leta, se zdi, da je kot vino, saj je z leti vse lepša. Na njenem profilu na Instagramu lahko vidite veliko njenih fotografij brez ličil, ki dokazujejo, da je naravna lepotica.

Katie Holmes
Katie Holmes

Anne Hathaway

Vsi se verjetno spomnite izjeme preobrazbe, ki jo je doživela Anne v filmu Princeskin dnevnik – je neverjetno, a podobno preobrazbo je doživela tudi v zasebnem življenju. Danes igralka vzgaja sina in je dobitnica številnih nagrad. Njen nasmeh pa mehča srca.

Anne Hathaway
Anne Hathaway

Margot Robbie

Večina ljudi se spomni Margot iz filma Odred odpisanih, kjer je igrala odštekano, a zapeljivo Harley Quinn. Nihče si verjetno ni mogel predstavljati, da je dolgo let nazaj bila nekoliko drugačna, danes pa ni zgolj igralka, temveč zvezdnica, ki ima številne talente.

Margot Robbie
Margot Robbie

Julia Roberts

Brez dvoma lahko rečemo, da ima Julia najlepši nasmeh v Hollywoodu in širše. Dokazala se je tudi kot igralka v različnih filmih – njena igra v filmu Čedno dekle pa bo večno ostala v naših spominih. Petkrat so jo razglasili za najlepšo žensko na svetu, v 90. letih je bila celo najbolje plačana igralka.

Julia Roberts
Julia Roberts

Dakota Johnson

Dakota Johnson, ki je upodobila zapeljivo, a izjemno sramežljivo Anastasio Steele v filmu 50 odtenkov sive, je doživela podobno preobrazbo kot Anne. V času pubertete je po družbenih pravilih veljala za grdo račko, ki je bila daleč od lepotice, kot je postala danes.

Dakota Johnson
Dakota Johnson

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!