fbpx

9 zvezdnic, ki so drastično spremenile svoj videz

Foto: Sony Pictures

V nadaljevanju je 10 zvezdnic, ki so preko let spremenile svoj videz, nekatere zelo, druge malo manj, spet nekatere so se kasneje odločile, da si želijo nazaj svojega naravnega izgleda. Poglejte katere so tiste, ki so se tega posluževale.

Victoria Beckham

Victoria Beckham si je čez čas odstranila prsne vsadke, ustnice si je pa povečala le minimalno. Znana je po svojem resnem obrazu ter elegantnih modnih kreacijah in frizurah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian je najmlajša izmed sester Kardashian. Znana je po tem, da je imela največ lepotnih popravkov med člani družine Kardashian. Sama ti sicer zanika, a kdor jo spremlja že leta, zagotovo opazi, da je svoj izgled s pomočjo lepotnih kirurgov močno izboljšala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Kylie Jenner

Kylie Jenner, mlajša sestra Khloe kardashian, je zelo mlado dekle, ki je tako rekoč čez noč spremenila svoj videz. Iz mile deklice se je prelevila v žensko z oblinami. Njen najbolj očiten poseg so bile ustnice, veliki boki, zadnjica in oprsje. Seveda po vzoru svojih starejših sester.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Adele

Adele je zaslovela kot nesrečno zaljubljena pevka, ki je imela malo preveč kilogramov vendar se je odločila, da bo temu naredila konec. V oprijeti obleki je videti prepolovljeno, vendar fantastično.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Lady Gaga

Lady Gaga je ena izmed bolj drznih žensk, ki je nosila “masko” za svojo zgodbo. Nenehno smo jo videvali v drugačnih videzih, zadnjih nekaj let pa prisega na naravni videz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Lil Kim

Lil Kim spada med tiste, ki so šle z operacijami malo predaleč. Prisegla je na večje oprsje in ustnice, manjši nos in botoks na predelu obraza.

Mutaya Buena

Drastična sprememba Mutaye Buene je več kot očitna. Pevka in nekdanja članica zasedbe Sugababes se je po razhodu s partnerjem odločila za implatante v oprsju in zadnjici, poslužuje se botoksa in povečevanja ustnic, prav tako pa je rekla “da” tetovažam in piercingom po telesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosa Buena (@official_mutyabuena)

Nicole Kidman

Filmska igralka Nicole Kidman je po številnih zanikanjih končno priznala, da se je poslužila botoksa, da bi pomladila svoj videz, češ da naj bi to pripomoglo k njeni filmski karieri. Vsi se lahko strinjamo, da izgleda naravnost čudovito.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Donatello Versace

Zadnjo med naštetimi vam predstavljamo Donatello Versace, modno oblikovalko in sestro Giovanija Versace-ja. Kot je razvidno, se je gospa operacij lotila resno in z njimi malce pretiravala. Namesto naravnejšega videza se je spremenila v skoraj neprepoznavno žensko.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!